Feyza3214 Kızlar salı gğnü doktora gidecem sizce alltan bakar mı acaba hazırlıklı gidiym ozaman 🤦🏻♀️ Ellenmek istemiyorum 😅😅
Beratalpinannesii Feyza3214 artık her an hazırlıklı olun siz yine de doğum da olabilir muayene de herşey olabilir bende korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan ☺
Prensesininannesi Feyza3214 Doğum yaptığım güne kadar bana bakılmadı bakan bakmayan belli olmuyor 36 erken gibi geldi eğer su gelişin kanaman yoksa genellikle bakan doktorların çoğu 38 gibi bakıyır ama tabi yinede önlem al bu işler belli olmaz
ZeyooZ Feyza3214 umarım doktor önceden söyler haftaya yapıcam falan gibi. Benmde 34teyim kontrolüm var düşünüyorum kara kara
essyagiz Feyza3214 Bence her duruma hazırlıklı ol canım.. bana 32. Haftama plesentası aşağıda , rahim ağzına kaç cm mesafesi kalmış diye vajinal ultrasonla bakmıştı☺️ Allahtan her gidişimde ne olur ne olmaz diye temiz gidiyorum, rezil olmamıştım🙈🙈
Feyza3214 Rasev ay çok utanç verici 🙈 zaten ellenmek yetiyor utanmaya bide böyle kirli kirli ellenmek😁
Gamzestetik Feyza3214 herşey normalse bakmaz bence. bende 36+4 (dün) gittim 10 gün sonra gel o zaman çatına bakalım dedi 38e denk geliyor o da
Rasev Feyza3214 yer aralansin icine gireyim hissi geliyo yeminle😂😂😂ilk defa ultrasonla altdan bakdi rezil oldum bende ilk defa gidiyorum ginekoloqa
hafsa2020 Feyza3214 bende 36+4 te yani dün gittim haftaya gel.çatı muaynesi yapcam dedi.. ama önce nst ye gir gel sonuçlarınla dedi girdim sancım çıkmış alttan açıklık varmı diye bakcam dedi🙈 neyseki ben hazırlıklı idim elimden geldiğince hep hazırlıklı giderim kadın doğum sonuçta ne olcağı belli olmaz 😁
Humus Feyza3214 benm nst de sancilarim ciktigi icin baktilar 35 inci haftamda. Zaten erken dogum riskim wardi daha onceden de bakilmisti. Temiz gitmek insani tedirginlikten kurtariyor 😊 artik yaklastigi icin bakiyorlar bazisina
Haticemustafa Feyza3214 bende 36. Haftam bittiginde gittim bu carsamba bifaha gidicem ufak bir sanci gorursem nst de cati muayenesi yapicam yksa azda olsa sancin olmasini beklicez dedi 37. Hafta dolmadan cati muayenesi yapmiyoruz tetikleyebiliyor dedi