TinyBabys sljunakk büyük konuşmak gibi olmasın ama isim güzel olsa da koymam. Büyüklerin adının konmasına karşıyım.
Senanur567 sljunakk çirkin olsada olmasada ben koymak istemem ölen birinin ismini koymak eskide kaldı bence
Birgul sljunakk ölen birisinin ismini koymak cok saçma geliyo bana, Allah rahmet eylesin ama yani o onun adıydı onunla yaşadı ve gitti yani.
sljunakk anlaşamıyoruz sen koymasan da ben derim diyor kimliğe yazılmayacak göbek adı gibi olacak o konuda ikna ettim en azından, ama yine de etraftan denecek kesin
sljunakk ölmese de aynısı olurdu muhtemelen kocaman alt edemediğimiz bir kültür var bu konuda. kayınpeder ismi koymak gibi insan sırf bu yüzden erkek çocuk istemiyor ya
Elifderin34 sljunakk koymam ad sahibine benzer derler eskiler yenilerde de şöyle bir şey çıkmış onun enerjinsini alıyormuş diyorlar büyüklerin isimlerini koymak saçma bence
MadameHappy34 sljunakk içinizin sinmedigi ismi koymadın farklı isimler düşünün eşinize bu isim şu isim var deyin🥹ben söz verdim kayınvalidemin ismini koyacağım diye 😀suan o kadar pişmanım ki ama söz verdim yapacak başka bir şey yok🙌
Ezgi_hsyn sljunakk bana kendi rahmetli olan babamın adını koymami istediler benim düşüncem koymamakti soy isim aynı olsa derim onu taşır başkasının soyadına ölen babamı koymak ve ona her an hislenerek çağırmak beni duygusal anlamda hep üzerdi ama bir durum daha var eşim ilk konuştuğum dan bu yana babasının adını koymak gbı bir hayali vardı hakkını asla ödeyemem kendi babamdan farkı yok bana ata saygısını duyduğum için asla bu konuda eşimi kırmaz koycaktm kendi babama hiç kıyamadım çok acı gitti dünyadan hep hatirlicakrtm benim başımdan böyle durum geçti ama erkek olan bebiş detaylıda süprız yaptı