Hulus acargolge5 lohusalik dediğiniz ilk 40 gün ise ben hıc duymadim. Zaten yasak olduğu için mümkünde birsey değil.
mommysbrids acargolge5 var evet komsumuz yani kanamasi erken bitmis birliktelik yasamis sonra adet gormedi buda dogum sonrasi normal bi durum sandi 1-2 aya duzelir dedi hic ustune dusmedi ilk etapta ama 3 aylikken bulanti kusma baslayinca kostur kostur test yapti 8 haftalik falan hamileydi o zaman dogurdu da yani simdi kizlarin arasi resmen 1.5 ay yani
acargolge5 nazli_ozcan09 hayır arkdsm icin soruyorum ger cekılme ilişki olmuş kaçmış gbı biraz ddı acaba hamılemıyın DİE sor ddı bende soram sizlere ddm
nilsmomy acargolge5 eğer kanaması 40 günden önce kesildiyse belki bir ihtimal ama sanmıyorum yine de yumurtlamanın düzene girmesi hemen olmuyor galiba daha rahim kendini toparlamamış oluyor 40 günde
Meltem99- Ya anlayamıyorum artık şu cinsellik sağlığınızdan daha mi önemli şu dikkatsizlikler yüzünden istenmeyen kaç tane çocuk doğuyor yazık günah 😡
Nursemother İlk 40 gün yani lohusayken ilişkiye girmek dinimiz açısından da günah diye biliyorum ,hemde sağlıksız
acargolge5 mommysbrids abooo aynı arkds gbı oda bi iki gün sürmüş kanama sadece btms ddı.. yine de beklemişler belki olur DİE bi ay boyunca olmayınca kanama leke vs bırlıktelik olmuş kaçmış gbı korkuyor ıns senin anlattgn gbı olay gelmez basına 😂😂suan yanımda sigaraya sarıldı ahahaha