ilkim27 29 yasındayım canım Ankaradan gelin geldim , ekimde evlendim hemen kalmışım aralıkta maalesef üniv de kürtaj oldum uyutulmadan olduğum için ve çatalda bırakıp gittikleri için psikolojim bozuldu . Tekrarında kontrole gittim ilgilenmediler cengiz gökçeğe gittim orada bakmadı hep hastane arayışında oldum ama elim kolum bağlandı . Bugün gittim kemal bayındıra adetin 3. Günündeyim ultrasonla baktı sıkıntı çıkmadı klomen verdi tekrar cagırdı neden kalamadığını araştıralım dedi . Eşimde sperm düşüklüğü var ilkinde hemen nasıl kaldığımı düşünüyoruz smdi 9 ay oldu neden kalamıyorum anlamadık doktorda şaşırdı. Eşim çok istiyor 2 ay bebeği kaybedince ağladı her adet olduğumda üzülüyor . Elimizden geleni yapıyoruz eşime takviyede aldık gecen ay . Bakalım rabbim hayırlısını versin . Kemal beye gittim çok sevdim bunca zaman neden ona gitmedim diyorum . Fiyat konusunda sıkıntı yaşamazsam tedavimi orda olcam mütevazi bi insandı . Çoğu yer para tuzağı yazmış benden kan istemedi yumurtalarına bakalım sonraki iş o smdilik bu ilacı kullan dedi .