Cigdem_plvn Kızlar selam aşırı yorgun ve halsizim , Hiç halim yok , Geceleri zaten uyuyamıyorum sabaha karşı ne uyursam yataktan kalkmaya bile mecalim yok . Var mı aynı belirtileri yaşayan başka gebeler :(
mommysbrids Cigdem_plvn 35+5 ayni canim aslinda cok uykum var ama saglikli deliksiz uyku uyuyamiyorum zaten saat basi lavaboya kalkiyorum onun disinda ya terliyorum ya kabus görüyorum vs sabah kizim gelip 8 gibi uyandiriyor dayak yemis gibi kalkiyorum yataktan resmen. Gun icindede artik canim canim hic bisey yapmak istemiyor asiri halsizlik çöktü bi anda ama bu kezde yatmaktan basim belim daha cok agriyor
Sevil5513 Cigdem_plvn 36+1deyim bende az uyuyup hemen uykumu almış halde uyanıyorum sabaha kadar oturuyorum son günler zor geçiyor
Tutiko Cigdem_plvn bu hafta ben dahil bu postu kaç kişi açtı sayısı yok 29 dan sonrası bende bitik.. asla yürüyemıyorum kasıklarm agrıyor karnım acıyor.. uyku desen zombiye döndümm.. kızım ayrı cıkdırtıyor.. 36 yım bnde
NehirinAnnesiiii 35+3 berbat durumdayim sürekli esniyorum dakika başı tuvalet ihtiyacı oluyor Allah’ım çabuk gelsinler arttik