Ebru4458 Elimi karnıma koydum bugün pıt pıt etti bu bebek hareketimidir ilk hamilelik o yuzden anlmadim
Senanur567 Ebru4458 17+2 karnıma bakinca pıt pıt birşeyler atıyor dışardan görünüyor ama hiç birşey hissetmiyorum ya kalp atışını yada damar galiba
Hasretsimsek1 Ebru4458 ben de 11+ 6 oldum pıt pıt oluyor gözümlede görüyorum hissediyorum da çok tuhaf bir his bu kadar erken hissedince benek olduğunu düşünmemiştim
dnspnr Ebru4458 ayyy eveetttt bebek hareketi o. Pıt pıt ediyor bir anlık. Ben de ilk şok olmuştum anlayamamıştım. 19+6 da hissettim ben de :)
Elibo Senanur567 bebeğin kalp atısını sizin vucudunu yansıtmaz o sizin damarlar genişlediği için damar atımınız
Ebru4458 Nutelllaa ayyy agzinizdan bal damlio ya🤗😍 inşallah öyledir ne zamandır bu anı bkliorum vlla insallh daha çok hareket eder
Ebru4458 Greeneyes1997 vlla o kadar istyorumki böyle bangır bangır hissedeyim istyrum artık inslalh yakında sizde hssedersnz
Myildiz Hasretsimsek1 bende 13. Haftadayim aynisi karnima bakinca hareket ediyomus gibi sanki merak ediuodumnboyle olan varmi diye