Sefanur050820 Nst ye aç veya tok girilmesi fark ediyor mu acaba daha bir kere girdim 35+1 de aç karnına girdim ve kasılmalarım çıkmıştı aç girdiğimden olabilirmi ???
DemirinAnnesiiii Sefanur050820 ben hep tok girmiştim hatta bi kaç kez girdiğim an bebeğim uyuyordu tatlı şeyler alıp yememi söylediler
fatmaa37demi5 Sefanur050820 tam tersi diye biliyorum ben ilk girdiğim de hafif karnım açtı çizgi nerdeyse dümdüz çıkıyordu sonra çikolata falan yiyince oldu. Yani hatta hep soruyolar nst ye girmeden tok musunuz diye
AslanBebeginAnnesi Sefanur050820 iki hafta sonra 35 haftalık oluyoruz ve ilk nst’mize giricez doktorum dedi ki tok karnına gel 🤷🏻♀️ sebebini sormadım ama bilhassa tok gelmemi istedi
Bebegim2301 Sefanur050820 bana tok karnına , 1 buçuk litre su icmemi ve tuvaletinin olmaması gerektiğini söylediler hep öyle giriyorum çünkü bunlar olmayınca bebek hareketsiz oluyor genelde hareketleri için bunlar önemli
Kaannemir fatmaa37demi5 kaçıncı haftadan sonra nst ye başladınız 30.haftadan sonra kontrol sıklığı nasıl oluyo acaba
fatmaa37demi5 Kaannemir kontrol olarak derseniz 30. Haftada gittim sonra doktorum bir sorun olmadıkça 36. Haftada çağırdı. Ve bide dün gittim 38+1 de. Bundan sonra da her hafta. Zaten her an dogurabilirim o yüzden kızımın gelmesini bekliyorum. İlk nst ye 35+6 da girdim birde dün