Ezonunannesi16 Kızlar selam çalışan hamile arkadaşlar kaçıncı haftada doğum iznine çıktınız doktor kaç gün rapor verdi? ve doğum parası almak için ne yapıyoruz sadece rapor almak yeterlii acaba
NiilaYYy Ezonunannesi16 32 ci haftada doğum izni ne çıkabiliyorsunuz ama 36 haftaya kadr da çalışabilirseniz doktorunuz uygun görürse doğumdan sonra ya aktarabilir siniz izni doğum parası içinde hastane herşeyi yapıyor
DemirinAnnesiiii Ezonunannesi16 32. Haftamda çalışabilir raporu aldım 37. Haftamda otomatikmen doğum izinine ayrıldım. 38 +2 de doğum yaptım ondan sonraki süreci hastane yaptı ben sadece doğum yaptığıma dair olan evrağı insan kaynaklarına mail attım. Sonrasında ise sigortadan maaş ödememi aldım tabi baya kesinti yapıldı
Bybrs Ezonunannesi16 riskli gebelik yaşadım 27 haftalık normal rapor aldım 32 haftalık da analık hakkı raporu aldım 37 haftalık da sezeryan olcem hayırlısı ile
Ezonunannesi16 DemirinAnnesiiii yani doğum parası denilen şey rapor parası gibi bı şey devlet kesip veriyo yani parayı
DemirinAnnesiiii Ziynet4459 işyerine sorduğum an bağlı olduğum sigorta müdürlüğü ile görüşmem istendi ama onlarada hiç bi şekilde ulaşım sağlayamadım bakalım bdahaki ay nasıl olacak aynı olur ise şikayet edeceğim