Esr000 Kızlar sleepy bio natural almaya karar verdim 1 numara olan yeni doğan paketinden sizce kaç adet alınmalı hemen 2 numaraya geçiliyor mu bilgisi olan🙈
nilsmomy Esr000 sleepy kalıbı küçük oluyormuş çok stok yapmayın derim bence sadece bir paket 1 numara alın
Yagmurrr_ Esr000 ben stok yaptim valla kimseyi dinlemedim 😅 4 numaraya kadar aldim baby turko marka hemde
mayis13 Kesinlikle bez stoğu yapma canım yapacaksan ıslak mendil yap. Her bebek her bezi kullanmıyor kimi pişik yapıyor kimi taşırma 🌸
Esr000 tazeanneveminigi sleepy natural serisinin 12 li paketleri oluyo içinde 90 mendil sayısı olan onlardan sipariş ettim henüz kullanmadık ama diğer markalara göre mendil kalınğı ve ölçüsü daha güze baby turconun ıslak mendilleri gibi minik ince değil
Ziynet4459 tazeanneveminigi ben civilde indirimdeydi diye 4 paket uni baby yenidoğan aldım çok merkezi bir yerde oturuyorum herşey elimin altında diye stok yapmaya gerek görmedim açıkçası
tazeanneveminigi Feyza-nur ben de aslında ilk zamanlar için pamuk düşünüyorum ama bir yere giderken ederken en azindan birkaç paket çoklu alayim kenarda dursun diyorum. Peki siz nasıl pamuğu kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mi? 😊🥰 nasıl bir kap almalıyım
tazeanneveminigi Esr000 sleppy bio naturali duydum bir de molfixin izotonik sulu olanı. Ama biraz pahalıydı
Feyza-nur tazeanneveminigi ben ıslak mendil koyma kutuları var onlardan aldım ıslayıp ona koyuyordum hiç birsey olmuyordu ve 6 ay böyle yaptım dısarıda cıktık hastaneye filanda gittik hep hiç zorluk olmadı e bebeğin pamugunu kullandım hatta o cok kalım oradan ayırıyordum hem daha uzun süre gidiyordu
Mysaa Esr000 2 paket 1 numara 3-4 paket 2 numara yeterli ama önce kullanın pişik durumuna karşı alırsınız bu bezlerin fiyatı çok çok değişmiyor
tazeanneveminigi Feyza-nur ıslak mendil koyma kabini ebebekten bulabilir miyim? Çok teşekkür ediyorum 😊🥰
angela4 Esr000 Ben de sleepy bio natural 1 numara 64 lü aldım deneyeceğim pişik yapmazsa devam edeceğim o yüzden bence stok yapmayın eğer pişik yaparsa elinizde kalır
1mercimek_annesi Esr000 canım ben baby turco bir numara aldım bir paket bir ay olmadan iki numaraya geçtik sünnet yaptırdığımız için bir numara büyük alın demişlerdi onu da eşim sleppy almış onun da kalıbı dar çok bir numaradan stok yapma
Ziynet4459 Esr000 canım bende sleepy aldım yenidoğan yani 1 numara olanı hastane çantasını hazırlarken benzi bi açtım ben şok cidden çok küçük o yüzden stok yapma 2 numara al hatta ben bilsem bu kadar küçük 2 alırdım
Esr000 Ziynet4459 tamam o zaman iki numaradan alıyım bir numara ihtiyaç olursa bulurum zaten kolaylıkla🌼