SINEMMM0606 Kızlar erkek cinsiyeti 40 haftalık hamileyim 3.800 gram hala kıpır kıpır icimde bir türlü gelmiyor normalmi sizce sancimda hiç yok arada bi yalancı gelip gidiyor o kadar
ElanurMerayhan SINEMMM0606 bende 40+1 oldum erkek annesiyim 3500 gr hiiiiiiç bir kıpırtı yok sanırım erkek geç gelir dedikleri bu olsa gerek 😔
BusraAltiok SINEMMM0606 biz de bugün 40 +0 erkek bebek hala hiçbir doğum belirtisi yok yalanci sanci bile yok
Zekiye_27 Benim kızım da 43+1 de gelmişti.Hersey normal dedi beklemişti doktorum.Bir sıkıntı olmadı çok şükür ve çok kolay olmuştu doğumum .Umarım sizinde öyle olur ☺️
Matmazelss Zekiye_27 vay maşallah 😂 ben 38+1 de yeter gell artık diye dua ediyorum o kadar bekletirse çatlarım sanırım 🤦🏻♀️🤣
Matmazelss Gulkk bendee haftalardır 3 cm açıklığım var öyle kaldı doktor bekleyeceğiz dedi 🤷🏻♀️ Dört gözle gelmesini bekliyorum artık 🤦🏻♀️🤣
Gulkk Matmazelss aaayy ne güzel bizim tık yok haha bizde ne açılma ne bi şey küçük adamım yukarı yukarı doğru geliyor bence niyeti yok gelmeye 🤣🤣
Matmazelss Gulkk 🥰🙏 yaa Türkiye’de olsam suni sancıyla başlatsınlar diyeceğim ama Almanya’da yaşıyorum son an a kadar bekliyorlar burada. Çok aşagıda bebiş artık yürüyemiyorum bile 🙇🏻♀️
Gulkk Matmazelss Türkiyede yaşıyorum ben ama suni sancı çocuğa zararlı demiyim de etkisi olduğunu düşündüğüm için çok istemiyorum açıkçası
Sudemceylan Matmazelss Almanya’nın hangi semtinde yaşıyorsun ben Berlin’de yaşıyorum benim prensesim de 38+4 ama hiç bir şekilde sancım yok doktor 2 hafta sonraya termin verdi ☹️Nolacak böyle bilmiyorum
Matmazelss Gulkk evet birkaç kişiden duydum bunu :/ yeterki sağlıkla gelsinlerde sabredip bekleriz yapacak birsey yok :)
Matmazelss Sudemceylan Bad kreuznachta yaşıyorum. Rheinland pfalz eyaleti. Berlin’e çok uzağız ☺️ Benimde sancım hergün oluyor ama düzensiz terminim 27 sinde inşallah o zamanı beklemeden gelir benim kızçemde :)
Sudemceylan Matmazelss gerçekten çok uzağız birbirimize sizde anmeldung yaptınız mı hastaneye burda hastaneye kayıt yapmadan doğuma almıyorlarmış
Sahsem Bende 39+5 de bir erkek annesiyim ve ne zaman gelcek artık diye feryatlardayım artık gerçekten 😂 yalnız değilmişim 🤭