Mysmrt Arkadaşlar ben lojmanda kalıyorum ev biraz düzensiz ve çamaşır makinam kapalı bir balkonda. Ben de çok iş bilen biri değilim ev işlerini yeni yeni öğreniyorum. Balkonu yıkamak istiyorum acaba makinenin altına su giderse bi şey olur mu.
demetarik Mysmrt ayaklarına bak alttan eğer boşluk varsa yıka bi şey olmaz ama yere sifirsa zamanla altı çürür
fatmaa37demi5 Mysmrt trendyol da falan bu makineler için yükselticiler var onlardan alın çok pratik oluyo. Yoksa zamanla paslanma riski var
Meresss Mysmrt yere sıfır değilse bişi olmaz banyomu hep yıkıyordum altında 2 - 3 parmak boşluk olması lazım ayakları vardır zaten
Mysmrt mavipapatyaa Fatma0090 benimmdunyamm Asyabuse Meresss fatmaa37demi5 demetarik tamamdır hepinize teşekkür ederim bu durumda önce yükseltici alıp ondan sonra yıkayayım 🥰
Asyabuse Canım internette falan makinenin altına konan 4lü ayak gibi bir şey var yükseltiyor makineyi onlardan al için rahat olsun ben çok pişmanım zamanında almadığıma üstünde kurutma var şimdi benimkinin o yüzden takamıyorum banyo da benimde gidiyo altına illa su korkuyorum paslancak diye. Linki koymaya çalıştım inşallah olmuştur. Belki milyoncu tarzı yerlerde de vardır https://ty.gl/jksbepvab4
Fatma0090 Mysmrt fişi cekip yıka bişey olmaz kaynanam yıkıyor sorun olmadı ama ilerleyen zamanda paslandırabilir altına yüksek bişey katılsa iyi olur bence
mavipapatyaa Mysmrt ayak yada cekebilmeniz için tekerlekli bir zımbırtı vardi kitliyip acabiliyorsunuz tekerlegini ay ismini unuttum simdi bakip guncelleyip yazıcam. Ama bisey kullan benmki mecburi banyoda alt tarafi hafif paslandı. Makinanin ömrünü azaltıyor.
Deletedmom_110 Mysmrt malesef çürür annemin başına gelmişti sıfır makina girmişti öyle aman dikkat edin
toffeenut Mysmrt benim banyoda makinem, en az haftada 2 yıkıyorum. Makinenin ayakları vidalı onu ayarla en yüksek olacak şekilde eğer eğim makinenin altında su toplamıyorsa hiçbir şeycik olmaz