Minee84 Kızlar Eliz ismi caiz mi bileniniz var mı internette çoğu site caizdir yazıyor ama bir sitede caiz değildir diye okudum kafam karıştı tam karar verdim derken 🥺 nasıl öğrenilir bilemedim ki..
eslemesila Minee84 dinen caizligini bilmiyorum ama bence güzel bir isim değil din açısından eliz Elizabethin kısaltılmış hali diye geçiyor yabancıların dilinde ama siz bilirsiniz yinede
Seymoshh Minee84 eliz türkçe kökenli bir kelime anlamı çifte tekme atmak ve el izi anlamına geliyor bir çok yerde caiz olarak görülmüş bir sakıncası yok fakat şunu unutmayın ki koyacağınız her isim bebeğinizin cismi ve kişiliği üzerinde etkili olacaktır be sebeple mana yönünden daha zengin isimleri tercih etmeniz efdaldir telaffuz yönünden tatmin edici olsada mana yönünden zayıf bir isim
Minee84 alonee Eliz isminin anlamı, altı farklı şekilde tanımlanmıştır. 1Emir Veren Prenses, Cennetteki En Büyük Meyva Ağacı. 2Bir Şeye Duyulan İçsel Eğilim; Birinden Yerine Getirilmesi İstenilen Şey 3Sıçrama. 4Çifte, tekme 5El izi
Minee84 Minigim38 Eliz💗 Eliz Ela🌺 Eliz Mira🌺 Nasıl güzel geliyor kulağa ama eliz tek başına da çok güzel 🙈🙈🙈
Minigim38 Minee84 33 haftalık olduk bugün erken dogum riski var bakalım beklemedeyiz 🥰sizin ki kaç haftalık
Minee84 Minigim38 amin inşallah sizde sağlıkla kucağıza alın inşallah evet az kaldı 10 gün sonra doğumum var 💗🙏