Laleilbeyi Dilan5714 ben hiç takmıyorum göğüslerim çok ağırlaştı südyen takınca batıyo kaburgalarım acıyo dışarı çıkarken de sporcu atleti kullanıyorum
Sevgiiss Dilan5714 kız iki tane dantel bralet aldım destek falan yok . Sütyende yok gibi uçları bile görünüyor ama daha derli toplu duruyor dönüşümlü giyiyorum ikisini 😂
Oznurozdemir Dilan5714 asla sütyensiz duramam çıkarınca omuzlarıma ağırlık biniyor sanki😂 gece yatarken bile takıyorum duştan duşa çıkarırım
Biroglanannesiii Dilan5714 Südyen mi oda ne uzun zaman oldu bırakalı bralet seviyorum Südyeni ne evde ne dışarı da takardım rahatsız eden bir şey ama bralet öyle mi candır o can doğurdum canım valla bazen göğüs pedi koyuyorum kıyafetlerin altına öyle geziyorum dışarıda evde nasıl rahat ediyorsan öyle durmalısın
Erva1234 Dilan5714 acaba bugün ne sorsak ne saçmalık sorsak komiksiniz yaa sizene kim sütyen takıyo kim takmiyo bide bissuru cvp vermsler komiksiniz
Merve201119 Dilan5714 Bende sutyensiz rahat edemiyorum ya gobegime baskı yapıyor gibi geliyor azıcık sarktida iki çocuk malum 😁😁
Ledeyna21 Dilan5714 ilk doğumumdan beri yani 5 yıldır evde kullanmıyorum annemde kayınvalidemde kalsamda gece mutlaka çıkarıyorum emzirirken gece çok rahatsız ediyordu diye takmamaya başladım konforuna alışınca bidaha takamadım 😂 ve göğüslerim normalde de çok büyük şimdi hamilelikten daha çok büyüdü südyensiz çok rahatım napyım ☺️
nilsmomy Dilan5714 taa bekarlığımdan beri evde sütyen takmam. Zaten göğüslerim küçük olduğu için rahatsız etmiyor. Hamilelikten sonra elimden gelse dışarıda da takmayacağım çok rahatsız oluyorum 😂
Misssitare Dilan5714 ben genelde eve gelince çıkarırım, hamilelikten öncede böyleydi🙈 ama son aylarımda arada takıyorum büyüyünce gözüme sarkmış gibi geliyor.🥴
Dilan5714 Misssitare bende sarkar diye korkuyorum ama çok büyük göğüslü değilim olmaz heralde diye düşünüyorum ama rahat etmeyen çok terleyenler tabiki takabilir
Dilan5714 izobellaaa-_- 😂😂 mermi gibi gerçekten adam haklı 😂 dışarıya çıkınca takıyorum eve girer girmez ilk işim çıkarmak oluyor 😂😂
Novaa Dilan5714 Sağlık açısından sütyensiz olmak daha iyi zaten. Sadece dışarı çıkarken takarım. Şimdi doğum sonrası için rahat sıkmayacak şekilde emzirme sütyenleri ve atletleri aldım. Onları düşününce bile içim daralıyor😬
KayraVeAnnesi_06 Dilan5714 Sürekli takıyorum , ben çıkarmam yatarken falanda şimdide hamilelikten göğüslerim büyüdü evet ama yine takıyorum sarksın istemem , birde ben hiç rahatsız olmuyorum benimle artık bir bütün gibi 😬 🙏🏻
benimmdunyamm Dilan5714 ay göğüslerim vücuduma göre büyük takmasam toprağa bakar yani 🤣o yüzden mecbur takıyorum hep küçük gogusum olmasını bingil bingil sutyensiz gezmeyi isterdim
angela4 Dilan5714 Dışarıda bile zor takıyorum eve gelince ilk işim çıkarmak oluyor sanki südyenle gezerken nefesim kesiliyor sırtım ağrıyor☺️