incilay2831 Rahim agzi kisaligi ve hunilesme yuzunden serklajli olup erken dogum yapan var.mi acaba? 28 haftami yeni bitirdim, daha once erken doğum öyküm var 20 haftalik, simdi cok stres oldum.
brcstc incilay2831 naptın canım,bende serklajlıyım 29 oldum hunıleşme oldugunu ogrendım bugun neler yaptın
Meleksi 28 haftalıkken rahim boyu kısalması ve hunileşme yüzünden erken doğum riskim ortaya çıktı 1 aydır yatıyorum bi iş yapmıyorum progestan ve adalat kullanıyorum rahim boyum 16mm 1 aydır herhafta perinata gidiyorum çok şükür 31 doldu 32nin içindeyim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep yat
incilay2831 brcstc 30+2 yim suan doktorum son iki kontroldür durum sabit diyor, bana 28 de ciger gel igne yapti, acikcasi hep yatmiyorum evde surekli bir isle ilgileniyorum ayakta. Hunilesme olan arkadaslarim 35 leri g3cti illa birsey olacak diye bir kaygin olmasin
brcstc incilay2831 inşallah öyle olur,1 hafta önce hiçbirşey yoktu aylardır yatıyorum ilk kez evde biraz çamaşır attım makineye biraz eğildim kalktım çantasını hazırlamaya başlayayım diye kısa kısa ayakta durdum aynı gün akşamı bel ağrısı başladı bugünde hunileşmeyi öğrenince şuan suçlu hissediyorum .. inşallah hiçbir şey olmaz vaktini bekler