[silindi] Ormanmeyvelii ben 26 saatte anca doguracak kivama geldim ac susuz uykusuz… kimse boyle olmasinndiye dua ettim valla ama olmadı galiba… aman sağlıklı doğsunlarda…
Ormanmeyvelii Dilek1001 Aşkım ben kendimi kaybettiğim için yani hepsi sabırlıydı tabi arada kızan oldu ama İnan onlara hak veriyorum. Yine de hepsinden Allah razı olsun valla zor bir şey. Doğum zor onunla ilgilenmek daha zor
BusraAltiok Dibekli çok iyi olmuş olmuş sikayetle geldiğini sormadılar mi direkt gidince muayene ediyorlarmi
Dibekli BusraAltiok ağrım vardi agrim var dedim başka bisey sormadılar canim muayene ettiler son hafta olduğu için çok bisey sormuyorlar
Anne88 Ormanmeyvelii inşallah canm allahım nasip etsin inşallah bende annelik duygusunu tadayım nasip etsin rabbim duana talibim kardeşim 😊
BusraAltiok Ormanmeyvelii @Dibekli @Dilek1001 Kizlar benimde nişanım geldi sabah 7 de hafif regl ağrısı gibi ağrım var evdeyim takipte bekliyorum
Dibekli Ormanmeyvelii bende öyle yapabilirim insallah canim gündüzleri hiç ağrım olmuyor desem yeri 😔
Ormanmeyvelii BusraAltiok Ayy hadi inşallah açılman hızla ilerler miniği alırsın bugün yarın kollarına
Hamaratpanda Ormanmeyvelii bundan sonrası işin için güllük gülistanlık olur inşaAllah ❤️ Oğlunla sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk bereket içinde bir ömür nasip etsin Allah🌸
Ormanmeyvelii Hamaratpanda Allah razı olsun güzel dileklerin senin içinde geçerli olsun tüm evlatlar için😍😍😍
BusraAltiok Ormanmeyvelii çok teşekkür ederim canım valla gitmedim hastaneye acilma var mi yok mu hiç bilmiyorum normalde sabah kontrolüm vardi