yagmurefe Kanamam var daha öncede oldu 10 gün evde yatıp tekrar iş başı yaptım çok sürmedi yine kanamam oldu isim ağır biraz doktor heyet almamı söyledi hangi hastaneler heyet veriyorlar bı kaç hastane aradım biz vermiyoruz diyorlar var mı bilen birileri
TeoMom yagmurefe Ben daha yeni aldım canım 25+6 dan 31+6 ya kadar 6 hafta heyet raporum var kendi doktoruma söyledik riskli biraz çalışmak istemiyorum diye o da tamam o zaman başlatalım raporu dedi herhangi bir sorun yaşamadım
SilaNzr yagmurefe kendi doktorunuzun vermesi gerek, özel hastanede bende yattım kendileri calışamiycagımı söyleyip heyet verdiler, şuan kanama olup araştırma hastanesinde yatıyorum raporum bitti bakalım burası vericek mi
yagmurefe TeoMom hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bı kaç hastane aradım ama vermiyoruz diyorlar yani telefonda bilerek mi acaba öyle diyorlar
yagmurefe SilaNzr kaç haftalıksiniz acaba anlamış değilim internet de her özel hastane veriyor yazıyor
yagmurefe Tutiko öyle yapicam.herhalde ama direk başka doktora gidince oda hemen heryer vermez diye düşünüyorum takipi hastası değilim diye
Dlp1949 yagmurefe 5 haftalığım kırsaldayım özel hastane yok devletteki doktorada randevu yok bulsakda genelde rapor vermiyor diyorlar çünkü onlara soruşturma açıyorlarmış
Kity yagmurefe Canım çok geçmiş olsun Ben şu an 33 haftalık hamileyim 12.haftadan beri heyet raporluyum.Oncesinde kayıplarım var ve bu gebeligimde riskli Hastane telefonda veriyoruz demez. Ama hangi ilde olduğunu yazdın mı bilmiyorum ama il yazarsan bundan arkadaşlar yardımcı olurlar.
hkurt yagmurefe hastanelerin hepsinin vermesi lazım . Ne demek vermiyoruz . Uzman Drlar veriyor . Bildiğim kadarıyla 3 Dr un imzası gerekiyor . Hangi ildesiniz ?
Aysenurozs yagmurefe bende heyet raporluyum özel hastanelerde 3 tane kadın doğum doktoru olup imza atmaları yeterli oluyor heyet raporu için