bebekveannesiii AsyA_34 🤣🤣 ben de biber dolmasının dibini tutturmuştum senin gibi ağlamıştım beni beceriksiz zannedecek diye
seyma9188 bebekveannesiii Ben şehir değişikliği yaptım direk öylesi daha zor inan 😑 Evlendik 1 ay sonra corona olduk bayramda tam da bir Allahın kulu kapımızı çalmadı 😒 Ne bi hoşgeldiniz ne de kimsiniz diye soran olmadı 🥲
bebekveannesiii seyma9188 ayy kötü olmuş yaaa geçmiş olsun benim gelin geldiğim yerde de kimse kapımı çalmadı korona çıktı sonra kaç bayram evde eşimle tek kaldık
Hatics Tuvalete gitmiyordum salak gibi evdeyken sıkıyordum kendımı sanki çok ayıp gibi geliyordu 😪😃şimdi hiç utanmadan çatur çutır😅😅😅
bebekveannesiii Hatics 😂😂🤣🤣 bı zaman sonra öyle oluyo🙈 ben de tuvalete girdiğimde eşim evdeyse bolca Domestos dökerdim🤣🤣🤣
Papatyaa_01 bebekveannesiii köftelik bulgurla sebzeli bulgur pilavı yapmışım hiç farkında değildim güzelde olmuş bide güzel yemiştik yani sıcak kısır yemişiz gibi bişey olmuş aslında bunu hiç unutmuyorum 😂😂
seyma9188 Ozge Corona da millete sebep oldu muhabbeti kesmek için 😏 Annemlerin olduğu yer de öyle güzel ki site ama 22 senedir aynı yerdeyiz komşuluktan öte akraba gibi olduk hepsiyle🥰 Her sene başka bi yerde olunca o komşuluğu yakalayamıyosun bir türlü 🥲
seyma9188 bebekveannesiii Halbuki herkes gurbetçi orda birbirimize sahip çıkmak varken daha da uzak duruyorlar Akdeniz insanının gözünü seveyim ya hep sıcak kanlı oluyorlar 😁
Elifderin34 Karadasesra valla bacım peri masalı sanıyoruz evlenmeyi her şey güzel olacak sanıyoruz ama bir evleniyoruz ki öyle değilmiş peri masalı evlilikleri yabancılar için geçerli sanırım çok ünlü bir söz var hatta “Avurupa da evlilik tango gibidir iki kişi arasında yaşanır Türkiye’de ise halay gibidir aileler arasında yapılır sülaleler karışır” diye 😅
bebekveannesiii hilalhanim🤣🤣🤣gerdek günü hastanelik olup kaynanamla ve eşimin amcasının beni hastaneye götürmesi🙈🙈🙈🤣🤣ve kayınbabamın bana geçmiş olsun demesii
hilalhanim bebekveannesiii ayy hahahahah 😂😂 işte oğlum işte yiğidim işte erkeğim diye övünmüşlerdir ahhajajaj
Meresss bebekveannesiii ne saçma diyoz şimdi bakınca demi bide özellikde adet zamanı kendimi iyi hissetmiyodum eşimden önce kalkıp makyaj yapıp yattığımıda bilirim😂
Karadasesra Elifderin34 Benimde en büyük hatam memurla evlenmek 😀 tayin uzak yere çıkar rahat ederim dedim demez olaydım misafirim bitmiyo şehir dışı olduğu içinde gelen en az 1 hafta kalıyo 😀😀 hamileyken çekilmiyo bide çocuktan sonra napıcam bilmiyorum
Hatics Elifderin34 Allah ağız tadı versin valla avrupdaym elim tarafı Türkiye’de bizlerde türkiyeye özeniyoruz sosyal hayattan dolayı