bebekveannesiii Merhaba kızlar 🥰 hadi gelin Yeni evlendigimiz de yaptigim saçma şeyleri anlatalım ben başlıyorum(linçlemek yok)😂😂 sanki bi haltmış gibi, havalı havalı eşimin iç çamaşırlarını öne asardım sanki koca bi tek ben de varmış gibi😂😂
Aag06 bebekveannesiii jahahahaahahhaahah donlari meydanda benim kocam diye ahahhahahah ulan yaa😂😂😂😂ay hic gulecegim ypktu
Kleopatra- bebekveannesiii Kafam esip bir yere gideceğim zaman eski hayatımda zannediyordum kendimi bazen unutuyordum evli olduğumu. Yüzügüme bakıp evlisin canım sen otur aşağı kocan gelecek diye sohbet ediyordum yüzügümle 😂😂
bebekveannesiii Siz ne saçmalıklar yaptınız bakalım benimkinden tuhafı gelecek mi? (Bu arada tabiki artık yapmıyorum 😂)
Atefe bebekveannesiii biz çamaşır makinesi çalışırken ikimiz önünde oturup bitene kadar izliyorduk 😂😂😂😂çok da keyifli geliyordu
Mom123e Aag06 bebekveannesiii Bizde balayındaydık sabah uyuyodum bi uyandim eşim sabahın köründe sakız çiğniyo ne sakız çiğniyon be kötü kadınlar tabi daha argosunu diyip geri yatmıştım sonra çok utandım 🤣
Kleopatra- bebekveannesiii Bekarken kafam estiği zaman gezmeye gidiyordum çünkü ailem bilirdi nereye ne zaman gideceğimi.😂 Evlenince ilk zamanlar ay şuraya gideyim ya diye hazırlanmaya yelteniyordum o anlamda unutmaktan bahsediyorum. Çünkü evlilik sonuçta adamdan izin almak, gönlü var mı diye hesap etmek sormak gerekiyor neticede. 😂😂
Aysegulsayhar bebekveannesiii biz şahit olmuştuk Bi komşumuş yeni evlenmişti tüm iç çamaşırını kendi bide kocasının balkona asmıştı çok gülmüştükk 😂harbiden neden asıyorlar 🤔🤔
Hamaratpanda bebekveannesiii Neee 🤣🤣🤣 kız hangi düşünceyle kocanın donları öne asardın Allah seni yaa iyi güldürdün 😂😂
bebekveannesiii Hamaratpanda kız hiç sorma valla ben de bilmiyorum ki bide sahne edasıyla asardım sen düşün 🤣🤣🙈🙈
Hamaratpanda bebekveannesiii bacım kaç yaşında evlendin. Uzun zamandır bu anı bekliyormuş gibi asarmışsın donları😂
bebekveannesiii Kleopatra- 🤣🤣🤣 evlendiğini unutan ikinci kişisin 😝keşke ben de evlendiğimi unutsaydim da adamın donlarını öne asmasaydim🤣🤣
bebekveannesiii biricikkaynanam fosforlu muuuu 🤣🤣🤣 kız Allah sizi benimki fosforlu don giyse onu ciddiye alamam gülmekten🤣🤣
izobellaaa-_- Saçmalık değil ama adapte kendi karnım tok olunca eşime hep akşam yemeği yapmayı unutuyordum hala da aynı desem 😂😂 geçen yine unutmuşum eşim hatırlattı
Songulll46____28 izobellaaa-_- ahahaha bende böyleyim çok alınıyor benim ki bu duruma ama unutuyorum napim 😀