Marshmallow1 Merhaba hanımlar🌸 Doğum esnasında normal doğum veya sezeryanda bebek kıyafetlerinin dışında ebeye anne için iç çamaşırı pijama takımı terlik mi veriliyor? İlk gebeliğim bilmiyorum da aydınlatırsanız çok sevinirim💕
09Tugba_0909 Marshmallow1 bildiğim ve gördüğüm kadarıyla sadece hasta bezi istiyorlar zaten üstünde doğum önlüğü oluyor doğumdan sonra direk servise çıkartıyorlar orda kendin giyiniyorsun bizim burda böyle başka hastaneler nasıl bilmem tatlım
Dilaraortacc1 Marshmallow1 iç çamaşır almıyorlar sezeryansa zaten ameliyat onluguyle cikiyorsun hasta bezini de onlar bağlıyor senin verdiğini almıyorlar normal doğumda sadece pijama ve tişört iç çamaşır gene yok odaya ciktiktan 1 saat sonra hemşire gelip değiştiriyor ustunu
Herbisey Marshmallow1 öncelikle sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim :) ben depend hiç kullanamadim çok rahatsız etti hasta bezi kullandım.
Marshmallow1 09Tugba_0909 depend yeterli midir sizce yoksa kalın hasta bezlerinden de yanıma alayım mı o zaman? Cevap için teşekkür ederim bu arada🌹
hunilimom Marshmallow1 doğum anında hasta bezi istiyorlar yandan cırt cırtlı olduğu için açıklık muayenesinde ideal oluyor odaya geçince depend iyi oluyor
Marshmallow1 Dilaraortacc1 o zaman normal doğum olursa pijama takımı ebeye verilmesi yeterli, çok teşekkür ederim bilgilendirme için🌼
Marshmallow1 Dilaraortacc1 yaa öyle mi diyorsunuz ben de 2 paket almıştım neyse sağlık olsun teşekkür ederim😊
Dilaraortacc1 Marshmallow1 olsun belki sen rahat edersin evde kullanırsın ama hastanede ilk gün aşırı terletiyor zaten hasta bezi bağlıyorlar ya eve gelince kullanırsin ben 10 gün oldu hala kanamam devam ediyor boşa gitmez yani
Marshmallow1 Dilaraortacc1 aaa öyle yaptım o zaman duruma göre yine de yanıma koyarım bir kaç tane, teşekkürler♥️