FatmaAlya33 Yasemin_71 benimki kanala girdi başına çok rahat dokunuyor doktorlar ama hala doğmadı 36+5 haftalık küçük diye suni sanci da vermiyor verse büyük ihtimalle dogardi 5 cm açıklık var doğum başladı diyorlar ama ilerlemiyor
Melteeeemm Yasemin_71 ben 38+2 deyim arada bi yokluyor bebek oldukça aşağıda dedi doktor ama nst de sancı çıkmadı açıklık kontrolü de yapmadı bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
Annemveben2 FatmaAlya33 Merhaba. Bende 36+3 bebigim kanala girmiş olmalı yürürken rahatsizlık hiss ediyorum, kaç gündür ishalimde var ama kaç cm açıgım var bilmiyorum ara sıra sancımda oluryor beni doğuma alırlar mı aceba 19 u doktora gidicem
Yasemin_71 FatmaAlya33 bende şuan 37+2 haftalık oldum 3 cm açılma var dediler bebek çoktan kanala girmiş merak ediyorum ne zmn gelir acaba diye
FatmaAlya33 Annemveben2 ben vajina da sertlik hissediyorum demiştim bebegin başı dediler o kadar aşağıda ama hastanede beklemek çok kötü ben günlerdir mahvoldum aşırı sanci varsa gidin ama haftadan dolayı doğuma alırlar mı bilmiyorum
Yasemin_71 Melteeeemm yapması lazım alttan bakmadi mi hiç benim com sancim çıktı nstde 100e kadar çıkıp iniyordu açılmam da 3 cm vardı
bayanelaa Bende bugün gideceğim alta çok baskı oluyor hele yatıp kalkınca daha çok çıkacak gibi hissediyorum. 37+1iz gun alacağım insallah
Yasemin_71 FatmaAlya33 ben dün gttim 37+2 haftam doğuma almadılar 10 gün dha bekle dedi doktor 3 cm açılmam vardı sancım coktu ama
FatmaAlya33 Yasemin_71 ben artık beklemekten yoruldum evimde olsa hiç sıkıntı değil beklerim ama hastane de tek başıma zor geliyor artık