Marshmallow1 KumsAlyaa sizin yaşınız kilonuz sigara kullanımız gibi faktörler de grafik için önemli olduğu için grafiğe göre yorum yapılıyor. Ama tedirgin olmayın ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği gibi detaylara takılmadıysa doktorunuz sonucunuz da temizdir🌸
Minigim4545 Bu degerler degilde grafik önemliymis canım bundan pek birseyler anlaşılmaz anladıgım sadece beta 50nin altındayda cinsiyet erkek deniliyo ilk oglumda da denedim dogru çikti simdi 2. Hamileyim oda doğru ben bu şekilde doktora gösterdigimde benden grafik istedi
KumsAlyaa Minigim4545 devlet hastanesinde yaptırdım canım böyle çıktı bende anlayamadım Ankara’daki doktoruma sordum sonuçları grafikle değerlendiriliyor dedi o da ben nerden bulucam grafikle değerlendirmeyi nt değeri de 1.1 mm dedi
Minigim4545 Hastanenin kendi sitesinden ulasabilirsin grafiğe bende devlet hastanesinde yaptirdim e nabizda çikmadi hastanenin sitesinden ulaştım ense kalinligi normal cıkmıs allahin izniyle saglikla kavusalım inşallah
KumsAlyaa Marshmallow1 bilmiyorum ki canım kilomu filan sordu aslında ama sonuçlara baktım normal kan değeri gibi değerler grafik yoktu
Marshmallow1 KumsAlyaa enabızda gözükmüyor grafik ama içiniz rahat etsin isterseniz hastaneyi arayın laboratuvara bağlanıp mail adresinize sonuçları göndermesini isteyin. Özel hastaneler cumartesi günleri de belli saatte kadar açık oluyor. Haftasonunuzu düşünerek kötü geçirmemiş olursunuz eminim her şey güzeldir🌼
Serifeee Marshmallow1 aa öyle oluyomu cnm bende ikili testimi devlete yaptırdım ve normalde özele gidiyorum ve ikili testimi memleketimde yaptırmiştim şuan başka şehirdeyim ve bulunduğum şehirde yaşıyorum özeldeki doktorum sonucu getirmemi istedi bende kara kara düşünüyodum nasıl yqpıcağimi
Marshmallow1 Serifeee ben arayıp laboratuvardan tahlil sonuçlarımı sürekli mail adresime istiyorum bence arayıp rica edin hemen yolluyorlar zaten🌸
KumsAlyaa @dgnadl canım bir bakar mısın sana zahmet rica etsem nt 1.1 mm dedi doktor ultrasonda değerlerimde buradaki gibi çıktı grafik yoktu bende