Canann Selam kizlar, 23. Haftayla beraber acayip bir sekilde istahim acildi cok sik acikiyorum boyle giderse dombili olicam valla sizde durumlar nasilll ???
merveonl Canann bende ayni şekilde doymak bilmiyorum 24 teyiz bizde yiyorum 1 saat sonra bişeyler yemek istiyorum 😂😂
Canann Pinaryyim merveonl Ne olacak halimiz bilmiyorm valla daha da cok var doguma ya gozum donuyor nerdeyse🤣
Sura Merhabalar hanımlar benim adetim 4 gün gecikti test yapmıştım 2 gün gectiğinde negatif cıktı😔 ve dahada adet olmadım iştahım cok acıldı
Canann Sura direk istah acilmasi olarak belirti gosterecegni sanmam adet gormemekte istah acar ama siz yinede kan tahlili yaptirin bence
Pinaryyim Canann ama kiloda pek dhaa bir oynama olmadı ama çok yiyiroum bakcaz doktorum 12kilo alcaksın diyo
Kizimveoglumm 😌😃😃 ne güzel biz yedikçe yavrularımızda yiyor onlarda besleniyor yiyin kızlar kilo vermek kolay bence herşey kafada bitiyor yeterki yavrularımız sağlıklı doğsun 😍😍😍😍
Kizimveoglumm 😌😃😃 ne güzel biz yedikçe yavrularımızda yiyor onlarda besleniyor yiyin kızlar kilo vermek kolay bence herşey kafada bitiyor yeterki yavrularımız sağlıklı doğsun 😍😍😍😍