Fatime07 İdrar yolu enfeksiyon için her hafta nereden hangi testi vermem gerekır çünkü korkuyorum bu sebepten erken doğum yapmaktan en azından her hafta test vereyim dedim kan testı mı idrar mı bilgisi olan yazabilir mi
fatmaa37demi5 Fatime07 idrar tahlili veriyosunuz. Sağlık ocağına verebilirsiniz. Ama her hafta da yaparlar mı bilmiyorum
Senanur567 Fatime07 her hafta yapmazlar ben ilk verdim teste çıktı bu hafta verdim çıkmadı enfeksiyon ama sağlık ocağına sor onlar daha iyi bilgi verir
gkbyza Fatime07 her hafta yapacaklarını sanmıyorum özelde yaparlar o da para için 😂 ama idrar yolunda enfeksiyon varsa mutlaka en az 3 litre su içmenizi öneririm bende de vardı bayadır bitti temiz çıkıyor artık testlerim 🤚🏻
Zeynep_61_70 Bende daha yeni yapdirdim her hafda yapdirmazlar canım ama sağlık ocağında yapdirabilirsin onlar bu konuda seni zaten yönlendiriyorlar
mysweetbabyy Safiyenurrr bir bilgim yok sağlık ocağındaki dojtor bana tshlillerini burda yaptırma demişti burda bekliyor kanlar idrarlar kac saat riskli gebeyim ben o yüzden idrar ve tsh testlerimi özelde yaptiriyorum
Safiyenurrr mysweetbabyy nasil oluyor ki ama sağlık ocağında 11 de hastaneye gitmiyor mu direk sonuçlar
Edanur_Dilek Fatime07 idrar tahlilide verebilirsin enfeksiyon içinde crp kan değerine baktirabilirsin canım
egesmommm Fatime07 aylık olarak zaten sağlıkocağı rutin testler yapıyor onlardan biri de idrar testi. Testiniz sonucunda enfeksiyon çıkarsa doktor idrar kültürü testi istiyor onu da hastanede yaptırabiliyorsunuz. Dahiliyeden ya da özel hastaneden randevu alıp yaptırabilirsiniz. Birkaç gün içerisinde sonucu çıkıyor