Sinemkaya43 Merhaba kızlar bebeğime banyodan sonra vücudunu nemlendirmek için sürebileceğim krem ve pişik olduğunda kullanabileceğim bir krem arıyorum siz Hanki kremi kullanıyorsunuz ?
Duyguturkoglu Sinemkaya43 sudocrem pişik için mustelanın vucut losyonunu kullanıcaz kızımız için tüm tecrübeli annelerin fikriyle buna karar verdik
derin1derin Sinemkaya43 sudocremin içeriğinin iyi olmadığını duydum hele ki günlük nemlendirici için bence bi araştırın
Sinemkaya43 Duyguturkoglu mustela ve sudocrem arasında kararsızım kaldım hem vücudunu nemlendirmek için hemde pişik için kullanmak istiyorum
Sinemkaya43 Elizansmom bende almayı düşünüyorum bebek bakım kremi yazıyor üstünde pişik için olurmu ?
Duyguturkoglu Sinemkaya43 pişik için sudocrem kullanan yakınlarım cok memnunlar ve diğer kremlere göre kullanım ömürleri cok uzun bu yuzdende acıkcası butce dostu .👍
Nsss Kızlar benim görümcem hemşire ve kesinlikle sudocrem kullanmamam konusunda beni uyardı. Yetişkinler için bile içeriği zararlı dedi. Tabi karar sizin araştırın bence güzelce
Sinemkaya43 superstar_00 banyodan sonra vücudunu nemlendirmek için sürebileceğim krem arıyorum mustela çok öneriliyor?
superstar_00 Sinemkaya43 Benim bebegimin özellikle bacaklari bildiğiniz pul pul dökülüyordu kuruydu cocuk doktoruna kontrole gittiğimizde zeytin yağıyla masaj yapabilir miyim diye sordum hayir dedi herhangi bir şey sürme sonra günden güne kendiliginden iyi oldu bundan dolayı bu konuda öneride bulunamıyorum.