Aysennn5555 Kızlar bebek doğunca yastık kullanılıyor mu kullanılmıyor mu bazı yerlerse asla kullanmayın düyorlar kafam karıştı Bir de elele madre park beşik aldım yanında yatak hediye idi ince bir yatak onu kullanmak yeterli mi sizce
[silindi] Aysennn5555 yastik yasak kullanilmiyir 2 yasa kadar bendr madre aldim yatak cok kalitesiz geldi yatas dan trendyoldan yatak aldim
Karadasesra Aysennn5555 yastık kullanma reflü yatağı al madreyi bende aldım ince yatağını üst katmanı vae oraya koydum büyüdükten sonra üst katmanı kaldırıp alt kısımda yatırmak içinde yataştan kaliteli yatak aldım şuan üst katman için ince yatağı çok ideal oraya kalın yatak sığmıyor
SunnyG Yastık yasak. Çünkü tehlikeli. Bizimki part yatakta ince bir yatakta yatıyo. Bebeğin ağırlığı az olduğu için ortopedik vs yatağa gerek yok. Ama yatağın sert olması daha iyi
karanel Yastık kullanma canım ben hala kullanmıyorum 1 yaşında şuan. İstersen reflü yatakları oluyor onda yatır. Ben bebekken beşiğinin yatağının altına küçük yastık koyuyordum reflü yatağı gibi hafif eğimli oluyordu