egemomss Kızlar raporluyum,raporum bitince raporumu yenileyip doğum iznine ayrılacağım. Raporum da yarın yani pazar günü bitiyor. Markette çalışıyorum. Yarın doktorum rapor veremiyor pazartesi verecek. Sorun olur mu acaba?
Merveyaz egemomss olmaz, pazar son günü zaten doktor da pazartesiden başlatır doğum iznini ara vermeden devam etmiş olur
Huriye1996 egemomss pazar günü isbasi mi yazıyor eğer pazartesi iş başı yazıyorsa sıkıntı yok. Pazar yazıyorsa o 1 günü kesiyolar tecrübe ile sabit. Marketler pazarda hizmet veriyor cunku
TeoMom egemomss Hangi gün iş başı yazdığı önemli eğer pazartesi iş başı diyorsa pazartesi gittiğinde raporunu alırsın herhangi bir sorun yaşanmaz
egemomss Hayalmi Rapor almak istediğimi söylüyorum,iyi hissetmiyorum diyorum veriyor. Öğrendiğimden beri rapor alıyorum
Hayalmi egemomss bulantım olduğu için birkere alabildim 7 gün verdiler özele gidiyorum başka doktordanmı alsam acaba
egemomss Hayalmi Ben 2 farklı doktordan aldım 1′er ay. Sorun da olmadı. Verecek doktoru bulmak mesele