Edakrc Kızlar merhabalar aksef 500 mg antibiyotik hapı kullanıp enfeksiyonu atlatan var mi kanda ve idrarda enfeksiyon çıktı bende
Anonim11 Edakrc bende idrarda çıktı fitil verdi doktor. Bitince fitil baya akıntım oldu söktü herhalde. Ama 2. Doktora gittiğim ilk 3 ayda önermiyoruz dedi kaldım öyle. İnşallaj bişey olmaz
Zmraemr Edakrc hamile iken değil ama daha bir ay önce idrarda enfeksiyon için kullandım ve geçirdi .Bir de şase çok iyi geliyor onu da vermiştir dr
yabadabaduu Edakrc ben kullandım enfeksiyondan dolayı bir gün kanamamda olmuştu 2-3 güne atlattım bi hafta sonra temiz çıktı tahlillerim çok şükür
Edakrc Anonim11 inşallah canım geçmiş olsun bana sadece direk antibiyotik verdi aksef verdi umarım faydasını görürüm faydasını gören var mı acaba çok merak ediyorum
mre1630 Anonim11 bende 11 haftalığım vajinal enfeksşyon var kaşınma yanma doktor travozol krem verdi ama hala devam etti bugun fitil verdi kullanmakta sakınca mı var fitili
elifcicek_07 Enfeksiyon çıkan değerleriniz ismi nedir acaba? Dün bizde test verdik bir iki tanesi çok yüksek bakınca enfeksiyon yazıyor.
Gizem0709 Bende de sürekli tekrar ediyor. İlk zamanlarda aksef 500 kullandım. Daha sonra fitil. Şuan 25 haftalığım sağlık ocağında yapılan testlerde yine çıktı. Kendi doktorum ultracef 500mg verdi. Bitirdim. İnşallah geçmiştir 🤷🏼♀️
Minigim38 Bisey sorabilir miyim benimde idrarımda bakteri yazan yerde referans değeri 0-2 yazıyor benim 35 40 cıkıyor ama doktor normal diyor anlamadım 🤷♀️🤷♀️
Gizem0709 Minigim38 Benim bakteri 53 çıkmıştı. Lökosit 0-5 olması gerekirken 20 çıkmıştı. Negatif olması gerekenlerde pozitifti 🤦🏼♀️ Ben kullandm canım o yüzden ama doktoruna bağlı tabi.
Azra41 Edakrc geçirdi ama tekrar ağrılarım oldu ama başka doktora gittim anneme geldiğimde doktorum dedi enfeksiyonun yok bebek assagida olduğu için kasik ağrısı yapıyor demişti yani boşa kullanmış oldum ama etkili bir antibiyotik hamilelikten öncede kullanmıştım
Edakrc Azra41 yok çok şükür aşağıda değil enfeksiyon çıktı hem kanda hem idrarda umarım geçer zaten suphelenmistim idrarim var ama yapamiyordum