Ledeyna21 Kız sen ortalığı ateşe verip nereye kaçtın insan bu kadar iddialı olup kaybolur mu kalabalıktan mı korktun nedir 😂
HavvaSonmez03 Yamur47 postu açan kişi kimseye cvp vermiyor ben girdim devreye 😂😂 Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥹
HavvaSonmez03 Asiyetogac2 solda üste 3 çizgi var canım oraya tıkla resim yükle yazıyor oraya baz istediğin fotoğrafı seç o linki kopyala bu posta yapıştır , dee postu açan kişi kimseye bakmıyor 🙄🙄
Asiyetogac2 HavvaSonmez03 kız bende o üç noktada sadece yanıtla butonu var hiç resim yükle fln yazmıyor ama
Nutelllaa Gulsen4224 öyle olsa aynı resme iki farklı yorum yapmazdin ben tartışma konusu olsun diye de yazmadım ayrıca.
Glbtrkmn Gulsen4224 https://mutluresim.com/images/2022/09/19/bZukz.jp Doktorum bi tahminde bulundu ama cok erken dedi :) bide siz bakabılırmısınız
Ummu_gulsevinc ccikizbebek valla bildiniz bravo size kızım olacak nasipse tşk ederim yorumun için 😇❤️
inci_tanesi ccikizbebek banada cinsiyet tahmini yapar misiniz doktorum soylemisti çok yüksek ihtimal diye ama bide siz bakabilir misiniz