HavvaSonmez03 jurist58 solda canım 3 çizgi var oraya tıkla ondan sonra resim yükle yazıyor oraya tıkla istediğin fotoğrafın üstüne bas o linki kopyala buraya yapıştır
Aslan04 https://mutluresim.com/images/2022/09/13/LZPE2.jpg. @ccikizbebek Serifeee nolur banada bakarmisiniz
KumsAlyaa Aslan04 Merhaba canım seninle haftalarımız aynıydı diye hatırlıyorum ikili testi yaptırdın mı ?
Ravzanurrxxx ccikizbebek Merhabalar ben bugün kontrole gittim 12+3 günlük bir gebeligim var ikinci gebeliğim hemde bir kızım var eşimde buda oğlan olursa Bir oğlan bir kız yeter diyor doktora sorduk daha çok erken dedi ve baktı bacak arası daha dümdüz şimdi belli etmez ama kız gibi emin değilim bacak arası düz dedi daha sizce kızmidir yoksa değişme ihtimali varmi
Ravzanurrxxx 12+3 günlükken bugün doktora gittim Özele doktor daha çok erken bacak arası dümdüz dedi kıza benzetti ama dedi ne dersem daha erken dedi diye sizce nedir çok merak ediyorum Ravzanurrxxx nasıl ultrasyon fotoğrafı yollanır bilmiyorum
Selamcanim ccikizbebek profilinize baktım da geçmişe. Bebeğinizin bi ay önce kadar ultrason resmini atmışsınız cinsiyet nedir gibisine. Sanırım terzi kendi söküğünü dikemez hesabı sizinki de. 😂
Selamcanim ecee_1 yanındaki doktorlar istifa etmiş cinsiyeti bizden iyi biliyorsun, tutturuyorsun %100, boşuna buradayız diye. 😂😂