Asiyetogac2 Gulsen4224 ayy benimde kalbimden geçiyor bir oğlum var rüyamda gördüm kızım oluyordu pazartesi kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum sağlıkla gelsin inşallah
Asiyetogac2 Gulsen4224 teşekkür ederim.canim benim Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayirlarla nasip etsin inşallah
azm Gulsen4224 yaaaaa gerçekten mi net değil aslında resim de bu da bir umut oldu bana rüyalarımda da hep kız görüyorum zaten😍teşekkür ederim
Faness Nutelllaa @Gulsen4224 Nutellacım bende ultrasondan anlıyorum kafa yapısı kese şekli plesenta yerleşimi vs erken anlamak için bunlara bakılıyor organı görmeden söylüyoruz ve bunu söylerken sabit fotolara bakıp söylüyoruz ultrasonda izlemiyoruz doktor gibi.Sende farklı duruşlarda şekillerde ultrason atarsan ona göre söyleriz zaten
HavvaSonmez03 Ledeyna21 kese normalde yuvarlak ise kız fasulye gibi ise erkek diyolar yuvarlak kız bence 🥰
Busraferdi7 Gulsen4224 Bir oğlum daha var bunun içinde hep içimden erkek geçiyordu doktorda erkeğe benzetmişti önümüzde ki cuma günü gideceğim kontrole o zaman kesinleşir artık 😅 Bacak arası bu şekildeydi bakalım nasip 🤩
zilhan ccikizbebek Bacak arasına bakarak söyler misiniz ? 😂 18. Haftada bana erkek dedi doktorum , detaylıda kız dedi dünde 25+2 ilken gittim bu genital organı dedi