Biroglanannesiii Fatmaerdemir Ben doğurdum hala gerginim 40 günü de geçtik hala gerginim genel olarak bir gerginlik var bende 🤦🏼♀️😅
Bebikkcik Fatmaerdemir 37+5 deyim gerginlik değil ama gereksiz duygusalım 2 gündür her şeye ağlıyorum olur olmadık her şeye ağlıyorum hangisi daha iyi bilemedim
Cennet-Kokulum Fatmaerdemir Arada bende de oluyor hormonlardan 😀 ee 9 ay adet görmüyorsun normaldir sinir basması 😂😂😂 Eşime kızdığım zaman hep hormonlardan bunlar diyor adamda alıştı 😂😂😂😂😂
Asdas123123 Fatmaerdemir 30+2deyim herşeye sinirlenmeye ve aglmaya başladım artık bende anlamadım ne olacak
Sedaa_ Ben 23+1 deyim bende çok gerginim herşeye çok sinirleniyorum ve çok duygusalım sürekli ağlıyorum 😢😢
Boncukoyunu1 Ay ben resmen 😑 evden çıkasım yok kimseyi göresim yok ve sürekli sinirliyim kendi kendime sinirimden ağlıyorum
Huriye1996 Fatmaerdemir ilk gebeliği öğrendim öfke patlaması yaşıyordum. İlki düşük olmuştu çünkü bu da öyle olur korkusu yaşıyordum Gebeligim ilerledi ayaklarım şişti kızardı basamadm üstüne öyle öfke nöbetleri geçirdin Şimdi de gerginim ama beni ne bekliyor doğum nasıl annelik nasıl korkusu sanırım bu da
findiklibadem Fatmaerdemir 34. Haftamdayım aşırı gerginim saldırasım var herkese herşeye yüzüm hep sinirli😅
TospilikVeAnnesi Evet bende sürekli gerginim, özellikle eşime karşı saçını başını yolmak istiyorum bazen 🤣
Masumanneinci Fatmaerdemir ben varım. Herşey batıyor gözüme artık. 38+5 oldum. Kendime bile tahammülüm yok bu aralar