Emisse Kızlar düşük riskim olduğu için kanamalarım kontrollerim vs 10 günde 4.gidişim olcak usg ve bebeğin kalp atısına bakıyorlar ama tedirgin oluyorum doktoru zararlı diyen oldu mu usg kalp atışı için ?
Bybrs Emisse birde şunu düşün detaylı ultrason 40 dakika süren var çok uzun dakikalarda bebeğe bakılıp inceleniyor
Mrvsmt2502 Emisse büyükler bana aman çok gitme bebeğe zararlı falan diyolwrdı doktora sordum dedi ki zararlı olsa röntgedeki emardaki gibi bizde sizi bi odaya kapatır başka odadan ışın gmnderip çekerdik. Bu bi ışın değil ultrasound yani ses dalgalarının görüntüye aktarılması dedi🥰
Ebrumurat123 Her hangi bi zararı olsa ger gittiğinde bakmaz zaten usg bin bilinen bir zararı yok diye biliyorum geçmiş olsun
Bybrs Emisse kesinlikle ama ikincide olsa aynı olur canım ana yüreği 😊 benim 2.Bkma ilk gibi araştırmalardayım hep korku endişe ALLAH ım sağ salim versin hepimizin evlatlarını
Emisse Mrvsmt2502 ses dalgaları yaydıgı için tedirgin oluyorum zaten rahatsız olur mu diye yoksa radyoloji teknikeriyim radyasyon olmadığını biliyorum🥺 ama insan yinede endişe ediyor herşeyden
Gulsumdrd Doktorum ultrasonda sıkıntı yok ama kalp atışı için ısı veriliyor bunu önermiyorum dedi hatta son gittiğimde dinletmedi kalp atışını