Gamzecem Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi oldum pazartesi aşılama yapılacak aşılama için fiyatlar nedir ortalama ve nerede yaptırdınız
Lazistan Gamzecem hayırlı olsun inşAllah Allah sevindirici haberler almayı nasip etsin Bende pazartesi gideceğim yumurtalarım büyüdüyse çarşamba aşılama yapacak Süreç nasıl oluyor anlatır mısın
Sinemberkehan Gamzecem canım post eski olsa da beni ilgilendirdi diye yazdım. Siz 17 eylülde aşılama olmuşsunuz,peki ilk aşılamamıydı? Tutdu mu? Birde fiyat soracaktım
Lazistan Gamzecem merhaba güzel anne adayı ortalama fiyatlar 4-5 arası değişiyor bende fiyat aldın 5 bin TL dediler
Gamzecem Sinemberkehan merhaba canım 19 Eylül’de aşılama yaptırdım ilk asilamamdi çok şükür tuttu 🙏 fiyat 4 bin aşılama için ilaç hariç
Sinemberkehan Gamzecem bide merak ettiğim şey var, bende yumurta her ay 1,2 tane oluyor tedavi alıyorum, ama eşimin spermi qayet iyi. Doktor aşılama yapalım diyor. Yani tutarmi diye çok merak ediyorum
Gamzecem Sinemberkehan Allah bilir canım biz nerden bilelelim :) aşılama tutma oranı %20 dediler şans bizde tuttu Allah büyük içini ferah tut imkanın varsa yaptır