Alevguler_1 Kızlar merhaba benim testim çift çizgi çıktı hatta bi kaç kez yaptım çift çıkıyo şimdi neler yapmalıyım kan için mi gitmeliyim hastaneye yoksa direk doktora mı randevu almalıyım yardımcı olur musunuz 🥲
Drkmls Alevguler_1 kan verip emin olabilirsiniz yada 5. Haftada bir doktor randevusu alıp gidebilirsiniz
Tbsra95 Alevguler_1 bir hafta sonra direk doktora git keseyi görürsün ama cok merak ediyorsan kan testi yap ama cok uğraşıyorsun o sekil yükselecek mi tekrar bak filan
Melokrks Alevguler_1 Önce kan verin pozitif çıkarsa bir hafta sonra doktora gidersiniz şimdi gitseniz de yeniyse gebelik kese falan görülmez zaten hayırlı olsun bu arada 😍
Elo211 Bence kan vermelisin kesin gebe oldugunu anlamak icin şuan doktora gitsen kese görünmeyebilir bi kan ver eger hamileysen 2hafta daha bekle oyle hastaneye git derim hakknda hayırlısı 😊🌼
Aycan05 Ben direk doktora gittim oda kan tahlili istedi kanda çıkınca 2 hafta sonrasına randevu verip folik asit verdi kullan diye benimki de 3-4 haftalık ama küçük olduğu için gözükmüyo
Aycan05 Alevguler_1 Alevguler_1 bana baktı ultrasonda gözükmedi 2 hafta sonra gel dedi günlerin geçmesini bekliyorum