hayallliiim Pengu nefes darlığı değil de böyle deli gibi uykum var ama gram uyuyamıyorum sağa dön sola dön lavaboya git nereye dönsem o tarafda rahat etmiyorum sabah namazına kadar gözümü kırpmıyrm
33aysel33 Ben tek değilmişim beş aylık oldum halen uyku yok ne gece nede gündüz uyku yok millete bakıyorum yastiktan başını kaldırmıyor ama bende uyku yok
Nazendehanim Pengu ay evet o çok kötü yerde utu yapmak için eğildim 2 dk nefes nefese kaldım , egzersiz falan yapın gün içinde yürüyüşlere başlayın bence belki faydası olur
Pengu Nazendehanim bgn öyle yapıcam artık gün içinde torulursam gece bayılırım belki gerçi çalısıyorum zaten fazlasıyla yoruluyorum ama 😅
Nadiye06 Bende öyleyim geceleri sürekli tuvalite kalkıyorum ve sonra kesik kesik uyuyorum sabahın köründe uyanıyorum gündüz hep sersem gibi geziyorum
Gamzeparlakk 11+3 ama bir kaç gündür bende uyuyamıyorum 😔 Ruh gibi geziyorum ortada 😑 5 den sonra hiç uyku yok 😭
33aysel33 Allah hepimizin yardımcısı olsun ama bebişlerimiz için değer ben çok bekledim rabbim isteyen herkese de nasip eder inşallah 🤲
Buseyvz7 Pengu En sevdigim yatma pozisyonu ama malesf yatamıyorum 🤣🤣 O yüzde derin uyku uyumuyorum şimdi senin kaç haftalık canım
Gamzeeeelim 38 haftaligiz salon yatak odası mekik dôsüyoruz sabaha kadar nefes alamıyorum sabahta kendimi nerde bulursam orda uyanıyorum son aylar çok zor🌝🌝