Arkadaşlar riskli bi gebeydim pıhtılaşma sorunum vardı bu haftalara gelmek bizim için hayaldi 🥹 ilk üç ay bulantıdan yattım evde son 3 ay da kanamadan çok zor bi gebelik geçirdim 6 gün hastanede yattım ama sonunda oğluma kavuştum gelelim doğum hikayemize. 35. Hafta kontrolumüzde nst de hafif sancım çıktı doktor da beni altdan muayene edip açıklığıma baktı 1 cm normal bu haftalarda dedi ama sancın olduğu için yarın tekrar nstye gel bi bakalım dedi ertesi gün nst de çok sancım çıkmadı doktor cumartesi tekrar gel bakalım başka bi şikayetin varmı nasıl hissediyosun dedi bende dün akşam kasılmam çoktu ve hafif kasık ağrılarım var dedim oda o zaman seni tekrar muayene ediyim dedi bide ne görelim 3 cm geçmiş açılmam apar topar genel anestezi ile doğuma alındım doğum başlamış eve gönderemem dedi beldeki fıtıktan dolayı sezeryan oldum çok korktum ama korkulcak bişey değilmiş ağrılarım normal düZeyinde bebişin durumu 10 gün küvezde toparlancak bende bugün taburcum Allaha be kadar şükretsek az çok mutluyuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin rüyada gibiyiz aynı bu minik şey bizimmi diye dolanıyoruz ortada 😍🦁🙏🧿🦋🌈☺️🤭