NALIN Heryerde hissediyorum aynı gün içinde aşağıda yukarda sağda solda 😣 en son tersti şimdi nasıl anlicam ben doktor kontrolünü beklemekten başka çare yok sanırım 🙄
Hamileanne Kızlar bi yardımcı olun bana 32 haftalığım kontrolüm bu cuma. Aşağıda tekmemi desem baskı mı desem bilemedim ama ağrı yapıyor çocuk ters mi sizce ayaklarını mı vuruyor
Elifveoglu Hamileanne aynı şeyi ben de hissediyorum dr henüz bi şey demedi ama bana tersmiş gibi geliyo sanki ayaklarıyla bastırıyo göbeğin alt kısmını
Hamileanne Elifveoglu inşallah ters deildir cuma öğrenirim artık. 2.hamilleliğim ilki normal olmuştu inşallah bi sorun çıkmazda buda normal olur
Elifveoglu semabrcn benimki kesin ters o zaman dr bi şey demedi haftaya kontrolüm sorcam ama göbeğimin biraz üstünde başını dayıyo sanki
DeniznAleyi Esraabrklu ayaklari daha güçlü olduğu için yukarda ama elleri de assada kaldığı için hafif bi sızlama hissedersiniz 🤗
Sinemm 28 de baş aşağı döndü bugün de 36+2yim kanala başını sokmaya başladığını öğrendim ben normalden korktukca kızım normal.için yol açıyor hayırlısı olsun inşallah 🙂
Sinemm Esraabrklu Amin cnm inşallah valla bende baştan beri doktor bir sebeb söylese de sezeryan gün akşam diyorum ama çatım bile uygunmuş demekki hayırlısı bu denicem inşallah 🙂
Yasemin4242 Haftadan beri başı aşağıda erkenden hazırlandı oğluşum. Gögüs ve midenin o taraflarda sürekli tekme hissediyorsanız dönmüş demektir
Esraabrklu Yasemin4242 bende hareketlerini o çevrelerde hissediyorum ama gittiğimde ters duruyor.bilerek mi yapiyo bu oğlum ya beni korkutuyor hep.
semabrcn bugun kontrole gittim hala dönmemiş normalde 34/6 ama dr 35/2 sin onu baz al haftaya sancıların başlayabilir 3 haftan kaldı maksimum sancın olduğunda direk hastaneye gelmen gerek evde bekleme dedi. şafak 36dan 21 e düştü bı durumda pat diye 😂😂😂
Leylaa16 Ben hickiriklarini asagida hissediyorum göbeğimden de kuvvetli tekmelerini hissediyorum. Dönmüştür diyorum ama dönmüs müdür ki ?
Leylaa16 Ben hickiriklarini asagida hissediyorum göbeğimden de kuvvetli tekmelerini hissediyorum. Dönmüştür diyorum ama dönmüs müdür ki ?
Miniminilina 23 haftadayım.bu gün kontrolde doğum pozisyonunu almış dedi doktor.başı aşagıda.Ama hep böylemi durur onu bilmiyorum.
burcuali38 Bende bugün gittim kontrole 29+1 haftalığız doktor baş aşağı dönmüş dedi doğum pozisyonunu almış çok şükür 🙏💖