Hatihati Kızlar tuvalette temizlenirken vajinam elime çok farklı geldi.Nasil anlatsam açılmış gibi geldi parmağım içine doğru gidiyordu temizlerken.Aynadan bakım dedim vajinamin içi görünüyor rahatlıkla.38+4 tecrübeli anneler yardım?
meleklerin_annesii Hatihati bilgim yok ama ilk gebeliğimde bende farkettiğim öyle bişey hiçte üstüne düşmedim açıklığım da yoktu
gurbetcianne97 Hatihati açılma olsa bile öyle gözle aynadan görebileceğiniz birşey değil. ☺️ kaslarınız vs gevşemiştir iyice veya bebek baskı yapıyordur
gamzekck Hatihati 36 haftada benimde içi görünüyor du aynadan baktığımda ve acikligim da olduğu için zaten normal geliyordu banada bence normaldir
Mehtapca06 Yani önceden kadınlar aynayla bakıp anliyormus ama neydi kriterleri bilmem bende iki gebeliktede baktım bir türlü dogru yorumlayamamisim😂
meleklerin_annesii Hatihati heralde bebek baskı yaptığı için olabilir arkadaşlarında dediği gibi zamanınız yaklaşmış bebek aşağıya indiği için olabilir mi ?
Hatihati gurbetcianne97 ya benimde bildiğim kadarıyla açılma elle kontrol ediliyor ama böyle olan varsa ne kadar sonra doğum yaptı merak ettim.
gurbetcianne97 Hatihati o kişiden kişiye değişir canım ben 2 cm açıklıkla 2 hafta falan dolanmıştım haftalarca öyle gezen var☺️
Hatihati meleklerin_annesii valla karnım ve göğüs arasını hergun ölçüyorum üç parmak sığıyor.Bugun nerdeyse dört parmağım sığıyordu.Yada ben doğurmak istediğim için herşeyi doğum gibi algılıyorum.İndi mı acaba bende de hiç his yok hafif sancılar, kasılmalar ama ara sıra bı ağrı saplanıp gidiyor vajinama