Tospikannesiiiii Avcib hayır anlaşılmıyor açıldıgın bende 4 cm iken gittim yarım saatte 8 oldu hiç vişi anlamadım
Ilkhayat -MinikveAnnesi- valla ben hiç durmuyorum 2 buçuk yaşında oğlum var aşağı in cik parka götür bu ara sancılarım basladi doktor doğum pozizyonu almış dedi 2 hafta dogurursun dedi bakalım nolcak
Elf_28_34 Cananyildiz Bana 36+4 haftalıkken soyledi doktor. Suan 38+6 haftalığım ama ben düzenli yapamadım hamileliğim zor geciyor. Kendimi iyi hissettigimde ne kadar yapabilirsem yapiyorum😃
Cananyildiz Mlkysf perine masajini nasıl yaptınız tek parmak ile mi ve hangi parmak ile ? Secde pozisyonu beni çok yordu yinede yapsam mi bilemedim zorladı kaçıncı haftada bunlara başladınız kaçıncı haftada doğum oldu
Mlkysf Cananyildiz secde pozisyonu özellikle açılmaya çok faydası var sancıların başlayıp açılma olduğu zaman yap mutlaka.Masaji baş parmağım ile yaptım 34 te başladım 38+6 da doğum yaptım
Cananyildiz Mlkysf secde pozisyonu hastanede yapan duydum ama suan 37+3teyim evdeyim 1 2 kere denedim zorluyor gibi
Cananyildiz hayirlisi06 ben 20 yapıyorum pertim çıkıyor 100u denesem baska sebeplerden hastaneye giderim herhalde 😂
Elf_28_34 Tuba2949 Esim nevsal diye bir markanın almış. Ama doktor su markayı al diye birsey demedi istediginizi alın farketmez bence. Tadı kötü gelirse balla karıştırabilirsiniz.☺️
Hatihati Minianne04 dünden beri sancımda var kasılma da.Bugun böyle devam ederse gidicem zaten gececek gibi de durmuyor