FatmaAlya33 Mervestark beni eve kesinlikle göndermiyor ve bebek cok indiği için geciktirmiyor da oyle bekliyorum 2 gündür 5 cm açıklık
Hatihati CEYLAN-21 Canım ne kadar uzaklaşırsan o kadar zorlaşıyor ben bı ara nefret ediyodum resmen canımda çok yanıyordu bununla alakalı post bile açmıştım.Sonra gayret ettim istediğin zaman canın acımıyormuş ve tekrar ısiniyormussun onu anlamış oldum.Bazen eşimde korkuyordu bebeğe bişey olcak diye her ne kadar tıp olmuyor dese de bunu bilselerde eşlerimiz de korkuyor Ama gayret edin umarım düzene girer tekrardan 😊
CEYLAN-21 Hatihati yok benlik sıkıntı yok da eşim korkuyor bebeğe birşey olur diye o istemeiyor aslında 🤭
Hatihati Minianne04 gebeliğim boyunca hiç durmadım diyebilirim ev işleri konusunda geri kalan zamanlarda yürüyüş yaptım.Şuan 38+4 sancılarım oluyor ama ben hemen gitmek istemiyorum hastaneye aşırı sancı suyum gelmesi yada kanama gibi bişey bekliyorum.Devlet takipli olduğum için çatı muayenesi de olmadım hiç bilemiyorum ne durumdayım.
Minianne04 Hatihati nst ni aksatma canım benim hiç sancım olmadı ağrım olmadı suyum gelmedi sadece karın sertleşmem vardı 1 saatte 8 cm açılmışım 3 gün önce 35 haftada sezeryan oldum apartopar sancımı hissetmediğim içinde ıkınamazsın dedi doktor benek küvezde
Bade5 Kızlar kaçıncı haftadan sonra başladınız bunlara 35+2 haftalığım ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor ultrasona göre
Bus34 Ya kızlar birsey sorucam başliktan alakasiz ama25 haftaligim gobek deligimin az asagisinda acı hissi var .dururken yok,egilip kalkincavar bastirin ca oraya var 2 gundur gecmedi .boyle durumda olan varmi
Nurcantas65 İlişki,squat,yürüyüş,merdiven inip çıkmak bide sıcak su.Doğum sırasında 5 cmle sıcak suya girdim,suyum patlatıldıkdan sonra 45 dk da 10 cme ulaşmıştım
Elf_28_34 -MinikveAnnesi- Benim doktorum gunde 5-6 tane hurma ye dedi. Çörekotu yağı 1 tatlı kaşığı ic 1 tatlı kaşığıda karnina sur dedi. Gunluk sguat cek dedi 100 e kadar cekebilirsin dedi. Hindistan cevizi yagiyla perine masaji yapmami soyledi. Gunluk bir saat yuruyus ve merdiven in cik dedi. 38+5 im bende. O batma bendede cok oluyor bir is yapsam yada yuruyuse ciksam artiyor bazen yurumeme falanda engel oluyor ama sebebini bilemiyorum.😃
Nurcantas65 fs2015 geldim oraya vana ama hiç bilgim yok inan,bi kez baş agrisi icin gittim doktor googleden bakiyodu sebebine 😂😂 kadin doğum ama bilemiyorum malesef 💓