DevriminAnnesi Günler çok çabuk geçiyor,daha dün gibiydi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyordum.. Sizin Şafak kaç canım kızlarrr 🥰🥰
Cherry95 DevriminAnnesi şafak daha var 144 gün 🙈 ama tabi zaman çok hızlı gidiyor. Allah sağlıkla kucağımızk almayı nasip etsin ♥️
-MinikveAnnesi- DevriminAnnesi sonrası da aşırı hızlı geçiyor ne ara 22 gün kaldı bilmiyorum bitmesin istiyorum 🥺
DevriminAnnesi Hapyy_mom heyecanlanmamak elde değil.. dört gözle bekliyoruz o günleri Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin her birbirimize 🥰🥹🤲🏻
DevriminAnnesi mrvsyma benim 16. Haftamdan sonra geçmişti.. çok zor bi süreçti Rabbim sana kolaylık versin kardeşim 🥰🤲🏻
DevriminAnnesi -MinikveAnnesi- özlücem büyük ihtimalle.. 22 gün kalsa sabırsızlıktan kafayı yerdim.. nasıl dayanıyorsun 🥰🥹
DevriminAnnesi Whitewomen kızzz doğan güneşe az kalmış 😄🥹 Allahım çok heyecan verici Rabbim bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻😄
-MinikveAnnesi- DevriminAnnesi sabırsızlık çok yok valla daha çok bugünleri bir daha yasayamayacagim için bugünler bitmesin istiyorum hareketlerinin tadını çıkarıyorum
DevriminAnnesi -MinikveAnnesi- öyle valla o yüzden ben bolca fotoğraf video çekip anı biriktiriyorum.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲🏻
DevriminAnnesi Selcanmeral Maşallah 🥰🧿 tek hanelere ne zaman geliriz bizde acaba 😄🥹 Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲🏻🐣
Selcanmeral DevriminAnnesi amin canım cümlemiz bi avazda kurtuluruz inşallah . İlk başlarda banada zaman hiç geçmiyordu bi an önce karnım büyüsün belli olsun istiyordum şimdi ise aynı bedende son günlerimiz 🥲