Melinya Normal doğum yapanlar, birden bire mi sancınız suyunuz falan geldi yoksa gün yada saatler öncesinde hissediyo musunuz, belirti veriyor mu, yani ben bugün doğururum kesin mi diyosun yoksa aa aaaa hiçte beklemiyordum bugün mü oluyosunuz 😅😅😅
Aselmeva_ Melinya Benimki sezeryan 35+6 doktora göre 36+6 3 gündür sürekli ağrım ve kasılmalarim var heran gelebilir gibi hissediyorum 🤭
Seymoshh Melinya açık söylemek gerekirse hiç hissetmedim üç doğum yaptım ama hep kontrollerde çatı muayenesinde açıklık nst de sancı görüldü yatışım yapıldı verdiler suniyi kolayda oldu hepsi şükür ama içimde hep heyecan kalmıştır ayy suyum geldi eyvah doğum başladı telaşesini tüm sevdiklerime yaşatmayı çok istemişimdir ama nasip olmadı hiç güle oynaya dr a gidip doğum yapıp çıkanlardan oldum hep😅ağrı eşiğim yüksekmiş normalde sancıyla gidiyormuşum ama ben hissetmiyordum buda Rabbimin bana bir lütfu olsa gerek🤲🏻
Melikeex Melinya bı gun once dedim bı temizlık yapım nolur nolmaz dedım aksamına hafif agrı vardı dus alıp uyuyunca gectı ertesi gun oglen hafif basladı aksama kadar surdu ara ara aksam esıme ben bugun yarın dogururum dedim gebelıgım biraz sıkıntılı oldugu ıcın tedbir amaclı gıttık 4 cm acıklık vardı suyum azalmıs bıde gelısım gerılıgı oldugu icın bırakmadılar yatıs verdiler 16 saat suni aldım 07.07.2022 de saat 18.40 da dunyaya geldi bebişim😍
Tospikannesiiiii Seymoshh bende sancı hissetmeyenlerdenim ama suni almadım çok çabuk açılıp dogurdum suyum da 8 cm açıklık da ebe patlattı şimdi gene hamileyim bakalım bu nasıl olcak 😊
Elfsndkl Ben de ilk önce nişan geldi 1 hafta sonra doğurdum . Sancım geldi öyle aman aman sancı değildi ama 5 dk da bir geliyodu sonra suyumu patlattılar asıl sancı o zaman geldi.
Seymoshh Tospikannesiiiii doğumlar birbirini takip ediyor bende doğum süresi bir sonrakinde azalarak devam etti sizin ilkide kolay olmuş buda kolay çabucak olsun inş🤲🏻
cicekecm24 Tospikannesiiiii sancı hissetmeyince nasıl doğum başladığı anlaşılıyor açılmadan dolayı mı
Aysenurokyay 36+5 im çocuğun hareketleri çok aşağıda hissediyorum ve ağrım var alt kasıklarımda normal mi biri yazsın
Evin45 Aysenurokyay bende 36+5 haftalığım aynı şikayetler bendede var perşembe günü randevum vardı doktorum çocuk çok aşağıya inmiş artık doğsun kilosu güzel doğum belirtileri dedi heyecandan kalbim duracak gibi yerimde duramıyorum
oznuroznur07 Ya benden şuan sarı sümük gıbı bısey gelıyor 39+2 olduk saat ıtıbarı ıle ..bıde karnım sertlesıyor otururken yururken de bacaklarıma ve aralarına sancı gırıyor hareket edemıyorum o an neden olur dogum baslıycak olabılır mı
Seyma_yasar oznuroznur07 bende de aynı belırtıler var 39+5im hafifi rahimde sancı da var dogum mu yaklaştı acaba
oznuroznur07 Seyma_yasar benımde rahmde var 🥺 of hemwn bellı olsa artık nolcagı yoruldum artık düşünmekten
Damla1995 Melinya yani ilk oglum gun icinde belimden yoklamisdi gecesine sanciyla uyandim yavaş ilerkeyen sancilarla dogumum baslamisdi ben anlamamisdim ama annem falan demisdi dogar bugun yarin die ben acemiydim.. ikinci oglumda ise son 1 bucuk ay kala falan yalanci sancilaar yasadim hep her an aha dogcak derken hic sancim bile cikmiyodu.. taki ne zaman sancim yoktu yalancı bilee yoklamiyodu 40+3 düm suni sanci verceklerdi o gece suyunu patlatti ve toplam 4 saat icinde dogdu 😆 yani nedesek boş canım bünye bu hic belli olmuyo nasil sinyal vericegi. 3.ye hamileyim güya tecrube bekliyo insn ama bu durumda nolucak nasil ilerlicek kafaya yatmiyo tecrubeyede bakmiyo 😁😁