Minefff Kızlar sabaah çamaşırımda yeşil bi akıntı gördüm ama böyle sümüksü bişekişde değildi daha sonra peçeteye geldi gün içinde iki kere daha geldi nişan mı bu ara ara böyle sancılar ağrılar oluyo alttan baskı oluyo doğumummu başlıyo bilen yazsın lütfen
uraz_ve_annesi- Minefff yeşilse enfeksiyondur nişan öyle olmuyor doktorunuza söyleyin tedaviye başlayın
Pikachuuubaybi Minefff yeşil ve kokuluysa bebek kakasını yapmış olabilir doktorunuzla konusun hemen kaç haftaliksiniz
e_Eda Minefff nişan kahverengiye yakın kanlı şekilde geliyor nişanın ertesi sabahta suyum gelmişti benim.
Ozgekaraoglu Minefff benim muayeneden sonra akıntı icinde kan damlaları vardı. 3 4 saat oncesi duştan ciktigimda havluya pembe akıntı bulastı..
Minefff He bide peçetede gördüklerim sümüksü bi yapıdaydı ama kan falan yoktu yani normalde akıntım böyle kireç gibi ve peçeteye gelsede nerdeyse belli olmucak şekilde oluyo sizce bu nişan mı ya
Minefff uraz_ve_annesi- tam yeşilde değil aslında ama beyaz değil normalde beyaz gelir akıntı bu yeşile yakın
Prensesaysima Minefff ya bendede oldu aynisi 37 deyim. Gecen gün içerisinde 2 kere geldi öyle . Dün de 1 kere geldi emfeksiyondandir dedim ama burda yazılanları görünce korktm inşallah bebegim iyidir
Prensesaysima Minefff ben salı günü gidicem sorucam bi doktora burda bebegin kaka yapması falan yazmislar korktum
Minefff Ozgekaraoglu benim ilk gebeliğimde çyle olmuştu alttan muayne olmuştum sabaha karşı kanlı bi pıhtı gibi bişey gelmişti ama bu sefer kan falan yok dün geldi bugün gelmedi hiç
Prensesaysima Minefff alttan muayene olunduğu zaman bazilarini etkiliyor ve bu tarz kanlar geliyormus ama sizinkide ozaman öyle olmuş olabilir