Aysun_Zeynullazada Ledeyna21 Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın inşAllah.Ama cinsiyet tahmini yapmak için daha çok küçük belli olmuyo yada ultrasonda öyle gözüküyor.İlerliyen haftalarınızda doktorunuz net olarak cinsiyeti söyleyecektir.
Hulus Ledeyna21 bu ultrason fotografi bacak arasını gösterir bir fotoğraf degil ki 🤷🏻♀️ başka yok mu ?
Nnanaa Ledeyna21 of aynı benim eski doktorum o da böle garip garip fotolar verirdi🤦♀️ neresi ne bul bulabilirsen.
Edabykl Ledeyna21 aaa 15 mi baya bi minik gözüküyor benmki 16 da göstermişti cinsiyetini burda anlayamadm ama
Ledeyna21 Edabykl evet bu ultrason tam 15 haftalık ama özel olmasına rağmen bakma gereği duymadı sağolsun geçiştirdi bende merak ediyorum haliyle
Ledeyna21 Edabykl diyorum ya hiç uğraşmadı benimde sürpriz gebeliğimde şok etkisiyle bende çok soramadım eve gelince dank etti
Edabykl Ledeyna21 memnun degilseniz doktordan yol yakinken degisin özel bide ben develtte ogrendim o kadar ugrasti gormek icin kadin 😂 simdi ozele gectim ama sezeryandan dolayı gectim
Suna2006 Ledeyna21 başka doktor düşünüyorsanız Diyarbakır’da özel Kliniği var irfan Külahçıoğlu mükemmel bir doktor tavsiye ederim mutlaka ona git bana dua edersin