Fatma5234 Arkadaslar aranızda beta hcg 0.800 çıkıp sonradan yükselen oldu mu acaba yada bu konuda bilgisi olan varmı ☺️
arirangg Fatma5234 Benimki 0.2 çıkmıştı sonradan artmıştı. Erken yaptıysan düşük çıkmış olabilir ya da hamilelik yok ikisinden biri
Fatma5234 Seymaaaggg benimkiside inşallah artmıştır ya çok merak ediyorum 🙈🙈 Kendimide kaptırmak istemiyorum negatif sonuc alırım diye ama inşallah hayırlı haberler alırım
Fatma5234 Karadasesra regl tarihim net değil polikistik over sendromu var bu ay çatlatma ignesi vuruldum adet görmim diye doktorum duphaston diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum
Seymaaaggg Fatma5234 amin inşallah askım bende de polikistik var bir boş gebelik yaşadım Şuan da ikinci gebeliğim allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Fatma5234 Seymaaaggg Sizde çatlatma ignesi ile mi hamile kaldınız yada nasıl bir tedavi uyguladı doktorunuz anlatırmısınız rica etsem
Seymaaaggg Anneheycani canım daha çok yeni adet tarihime göre 7 ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık
Fatma5234 2prensesannesiiii pko tedavisi görüyordum özel hastanede yaptırdım yumurtam büyüyünce de çatlatma ignesi vuruldum 260 tl ödedim igne ücretine muanede 300
Fatma5234 2prensesannesiiii yok 5000 gibi fiyat olanlar aşılama oluyor ben yumurtam büyüyüp kendi kendine çatlamadıgı için çatlatma ignesi vurdurdum doktorum önerdi daha dogrusu