Bebegim0101 Kizlarrr 6 haftalk gebelkte kalp atis hizi kac olmali Allahaskina bi bilrn soylesin bana.Bugun kontrolum vardi 5+6 gebelik var kalp atisi baslamis ama yavas dedi dr 99 atiyormus 1 hafta daha bekleyelim dedi kendimi yicem sabahtan beri
Fatmapelit12345 Bebegim0101 yeni olduğu için çok normal degilmi zaten benimkinde kalp atımı başlamış ama çok az demişti yeni olduğu için dinletmedi bile endiselenmeyin
Annesininportakali53 Bebegim0101 başlarda kalp atisi dinletmek zararlı hem daha kalbi neki atisi gümbür gümbür olsun yani 6 hafta ne ki kendi minicik kalbi ne olsun kendi kendinizi strese sokmaya gerek yok büyüdükçe gümbür gümbür atıyor
Bebegim0101 Semilk05 benimde normalde bugun 5+6 cikti haftam.Kalp atisini duyacagimi hic beklemiyordum.Sok oldum duyunca neyse sonra kalp atis hizi once 97 sonra 99 cikti biraz surati dustu hocanin normalde daha hizli bekleriz sma haftasi dusuk oldugu icinde olabilir dedi.haftaya tekrar bakalm dedi.Benmde dusuklerim oldugu icin panik yaptim sabahtan beri
Ceylan2536 Bebegim0101 canım zaten 7 haftadan önce zor duyuluyormuş. Sen içini ferah tut inşallah normaldir merak etme
Anneperi Bebegim0101 Sakin olun bende gittiğimde 5 6.haftada kese boş henüz kalp atışı için 7.hafta yı bekledim doktor görememek norma daha erken ve küçük dedi