Anonim11 Ailelerinize,çevrenize, arkadaşlarınıza ve sosyal medya ya ne zaman duyurdunuz. Zaman geçmiyor bende 🤭
Annesininportakali53 Anonim11 arkadaş çevrem akraba vs. 6.ayda öğrendi kendi anne ve babalarımız 3. Ayda öğrendi 😅
Hulus Anonim11 arkadaş çevreme iş yerime ve aileme hemen soyledim ben oyle ay nazar deger dogurana kadar saklayayim olaylarini sacma buluyorum. Allahin omur verecegine hic birsey mani olamaz. sosyal medyada oyle bir paylaşimim olmadı fotoğraflardan anlayanlar oldu oyle oldu oda 😊
Minikmucizelere Ben kalp atışını duyunca soylemeyi dusunuyordum ama maalesef dış gebelikmis kurtaj oldum bi daha nasip olursa inşallah kalp atışından sonra bi kere daha muayeneyi giderim iyi durumda derlerse ailemle öyle paylasicam bu durum baya üzdü çünkü beni😓 Senin kaç haftalık
Anonim11 Minikmucizelere ben 7 haftalık oldum 12 haftalıkken veya 16 haftalıkken çevreme söylemek istiyorum. Şu an sadece aileler biliyor bizde
Anonim11 Hulus ben nazardan ziyade ilk benden duyulsun istiyorum gebelik netleşmesi için yoksa nazar falan bilmiyorum bana da saçma geliyor
Annesininportakali53 Anonim11 önceden boş gebelik geçirdim o yüzden söylemeyi düşünmedim ailemde olsa biraz eşimle içimizde sevindik 3 aylik olunca ailemize tembih ederek söyledik nazar değer değilde yani artık etraftakilerin gözü göz değil alakasız insanlar bile duyar oluyor dıdısının dıdısı o yüzden gerek görmedik 6 aylıkken instagramda eşimle foto paylaşınca hamile olduğum anlaşıldı zaten şuan 7 ayligim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimixa💙
Anonim11 Meryyyy35 ay biz dayanamadık yaaa. Tebrik ederim nasıl dayandınız. Ben kahve bağımlısıyım. Bu süreçte içemedim daha fazla saklarsam sürprizi kaçacaktı çünkü sürekli neden içmiyorsun diyorlardı ajsjsjs bizde söyledik hemen
Karadasesra Anonim11 benim çok ilginç oldu eşimin kuzeninin 15 aylık oğlu 4. Katta düştü vefat etti cenazeyi defnettiğimiz gün boynum tutuldu hastaneye gittim kas gevşetici iğne yapıcaktı doktor hamilelik varmı dedi 5 gün gecikmem var ama bişey yoktur bence dedim biz yinede tedbir amaçlı test yapalım dedi sonucu ertesi gün çıktı hastaneyi aradım 52.03 ne demek dedim 3 haftalık hamilesin dedin ben şok 😳 cenaze evindeyim kimseyede bişey söyleyemiyorum eşime söyledim bianda herkez duydu zaten bütün sülale ordaydı
Karadasesra Anonim11 bir kısmı kötü bir kısmı güzel değişik bi hikaye hem minicik bi çocuk kaybettik peşine hamile olduğumu öğrendim inan ki kendi çocuğuma sevinemedim bile çok zor kabullendim hamile olduğumu