Bereninannesi Kızlar şu anlık özele detaylı ultrasona gidemiyorum bulunduğum yerde devlette de uzman perinatolog yok acaba 24. en geç 26.haftayı beklesem çok mu geç kalmış olurum tecrübeli annelerim bilginize ihtiyacım var
Omay0707 Bereninannesi bakmazlar diye biliyorum 23+6 son tarih o zmaana kadar gitmelisibiz dogru sonuç içinde ayrıca
Pelinakcn Bereninannesi 20-24 hafta arası diye biliyorum detaylı ultrason zamanını, hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için vücudu incelemek zor oluyormuş
Bereninannesi mysweetbabyy 28.haftada herhangi bi sorun oldu mu peki gidicem özele de şu an gidemiyorum o yüzden yorumunuz benim için çok önemli
mysweetbabyy Bereninannesi yoo ben riskli gebeydim 2 kere girdim 2.si 28de oldu herseyine basılmıştı ama yine de sorun doktora
soilsmell Bereninannesi sanırım peritanoloji uzmanı olmayan illerde farklı bir alanda doktora yönlendiriyorlar ablamda bizzat öyle olmuştu özelde yaptırmıştı ama peritanoloji yoktu yani sen bence bi doktoruna sor o seni yönlendirecektir geciktirmemelisin diye düşünüyorum
Bereninannesi soilsmell ay çok sağolun güzel yorumunuz İçin 22sinde randevum var belki gelmiştir bi uzman bilmiyorum ama sorucam
Mavimsi_ Bereninannesi benim arkadaşım da detaylı haftasını geçmişti ama gidip baktırmıştı ayrıca perinatoloji uzmanına değil de radyoloji uzmanına gözükmüştü onlarda bakaniliyorlar