Saribezlikadin H-26 bol temizlik, merdiven inip çıkın ben kapıları sildim yerleri elimle sildim dusakabini yıkadım sabaha sancılarım gelmeye başlamıştı ufaktan sancılar baslayinca kosarak merdiven inip çıkmıştım
Adfghjk234 H-26 39+3 oldum karın kasılmam var ağrı sancı yok böyle giderse açıklığım ve doğum zor olacak gibi gözüküyor
Nurcantas65 Eliiiiif yaradı 2.5 la hastaneye yattım 4 cmle doğumhaneye indim 5 olunca 45 dk sıcak sudan çıkmadım çıktığımda 9.5-10 cm olmuştum bile 🌸
Melike0671 H-26 benmde bel kasik ağrısı baskı var açığa ve sancı yok suni sancı almaktan korkuyorum bakalm ne olcak
H-26 Saribezlikadin Amin canım bir posta okudum bazıları Meryem Ana otun kulanmis kılana varmı aranızda
Saribezlikadin H-26 evet bende kullanmıştım eşim yasin ve dualar okuyup üzerine üfledi sancim gelince suya attık 7 cm açılma olmuştu ama sezeryan oldum bebeğim kakasını yapmış acil sezeryana aldılar açılmam güzel oluyodu ama
Saribezlikadin H-26 doğumdan 1 hafta önce filan almıştık yasin okudu üzerine fatiha ilhas ayetel kursi filan doğum sancım tutup hastaneye gidince içi su dolu geniş bi kabın içine attık doğumdan sonra hemen çıkarılması gerekiyo ama o kapanınca rahim de kendini toparliyomus
Nurcantas65 Eliiiiif suda ıkınma gelince çık,orda doğurma 😂 Rabbim yardımcın olsun bide sancı çoğalınca duramayınca elinle bir yerden destek al kalçanı sağa sola salla hafif işe yarıyor
H-26 Saribezlikadin anladım canım internet okudugma göre popatya çayı doğumu kolaylaştıryor diye duydum doğrumu acaba