AysunAcar Bütün gece uyumadim belimden aşağısı tutmuyormuş gibi kalksam sanki yürüyemeyecekmişim gibi hissediyorum kasiklarimda çok şiddetli agriyor hele dönerken daha beter, doğum sancisi olabilir mi bu böyle bişey mi yani
gizemmm Bende bu bel ve kalça kemikleri ağrısı sadece bi gece çok şiddetli oldu bi daha aynısı olmadı Gün içinde karnım arada bir toplanıyor Ama geçen gece şöyle bi şey hissettim hiç sizde oldu mu ? Sanki bebek başını ileri itiyor itiyor itiyor.. bir ileri itilme hissettim içimde ve vajinal kısımda hafif bir açılma hissettim Alt Karın bölgeme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bazen onun dışında ağrım Yok bebekte çok hareketli 36+3 üm bende
AysunAcar Işte benimde bu gece öyle oldu ikiye ayiriyor sanki bide dünden beri biraz sakinledi bebeğim normalde çok hareketlidir 36+4 üm bende ne olur ne olmaz sabah gidicem hastaneye
BraBozlak 1PrensAnnesi saol canım benimde dün bel agrısıda eşlik etti aynen bacak agrılarıda var bakalım Çarşamba ne digcek doktor
BraBozlak Ledeyna teşekkür bilği verdiğiniz için geceleri yatamıyorum bel agrısı bacak agrısı hepsi var yarın kontrölde belli olur hayırlısı inşallah siz kaçıncı haftadasınız
BraBozlak Busranagme canım sancın yoksa nasıl alcaklar bebeği bende idrar yolu enfeksiyonu vardı 32haftalarıımda ilaç verdi kullandım şimdi 36 haftalık olduk
Busranagme BraBozlak Can'ım şiddetli agrı var ve bebekte strese giriyor bu yüzden . SAg böbreğe aşırı baskı yapıyor ve durmadan genişliyor böbrek . İlaçla tedavim imkansız su an .
Enbiya Seydaeksi 35 hafta bitecek bende ayniyim otururken bile rahat edemiyorum asagiya dogru baskicokk 😣😣
Enbiya Seydaeksi valla sabah aksam bekle artik diyolar korkuyom suyum ayakta falan gezerken gelir diye 😣😣
Laleet 1PrensAnnesi bir şey sorabilir miyim; ben hiç sancı çeken biri değildim regl olduğumu bile anlamazdım. Yani ben Doğumda acı çekmeyeceğim mi demek oluyor bu? 🙈 Yoksa tamamen kendimi mi kandırıyorum şu an🙈😂🤭
1PrensAnnesi Laleet elbette ki kendini kandırıyorsun☺ Acısız imkansız ama ağrı eşiğin yüksek olabilir ve daha az ağrı hissedebilirsin bunu sadece yaşayarak bilebilirsin ama❣
Ertugrulum BraBozlak dinlenince Geçmiyorsa doğum sancisiymis digerleri yalanci dogum sancisi oluyomuş bende 36 haftalık hamileyim 🙂
GzdeelikAkbacak BraBozlak bende bilmiyorum bende 36+4 haftalık hamileyim geceden beri belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ağrım var öldürüyor bu ağrı canım ya 😒
BraBozlak GzdeelikAkbacak aynen canım bakalım ben muane ğideceğim büğün hayırlısı olur inşallah rabbim yardımcımız olsun
GzdeelikAkbacak BraBozlak bende gittim SSK doğursanda bakmayacak yani ağrım var diyorum ne ultrasyondan baktı ne de nst ye başladı kan idrar ver ondan sonra yönlendiricez dedi 1 buçuk saatte çıkıyormuş yani allah kimseyi SSK ya düşürmesin canım